Gazete Vatan Logo
Magazin Hayatımıza düzen geliyor, vites küçültün!

Hayatımıza düzen geliyor, vites küçültün!

Bu hafta Merkür, 31 Mart tarihine kadar kalacağı Balık burcuna geçiyor. “Karmanın Lordu” Satürn’de bu hafta 3 Ağustos’a kadar devam edecek geri hareketine başlıyor. Vites küçültme, düzenlemeler yapma dönemine giriyoruz.

KOÇ ve Yükselen KOÇLAR

Haftanın ilk yarısı geçen haftadan bu yana var olan gerginliğiniz artık kontrol altına alınmalı. Ayın devamında ruhsal konulara doğru çekileceksiniz. Derin ve sezgisel bir algı hakim olacak. Rüyalarınızda bir artış yaşanabilir. Satürn bu hafta itibariyle, Ağustos ayına kadar inançlarınızı ve yaşama bakış açınızı sorgulama ve sizin için gerçek olana ulaşma fırsatı verecek.

BOĞA ve Yükselen BOĞALAR

Haftanın ilk yarısında kaygılı ruh halinden kurtulmak adına kendinizi motive etmeye ihtiyacınız olacak. Buna fayda sağlayacak kişilere yönelin. Ayın devamında sosyal hayatınızda güzel bir hareketlenme var. Bilgi paylaşım ve sohbet ortamları artacak. Bu hafta itibariyle Ağustos ayına kadar Satürn, dışarıdan normalde gelmesine alıştığınız maddi ve manevi desteklerde duraksama yapabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER ve Yükselen İKİZLER

Haftanın ilk yarısı sosyal hayatınızın ve çevrenizin yorucu etkilerinden kendinizi kollayın. Sabırlı ve istikrarlı olmalısınız. Ayın devamında iş yaşamınızda hareketlilik, bilgi akışı ve yeni plan ve programlar gündeminizde olacak. Bu hafta itibariyle Ağustos ayına kadar Satürn, eşiniz ve evliliğiniz ile alakalı bir takım yüzleşmeler yaşamanıza vesile olacak.

YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER

Haftanın ilk yarısı otorite konumuyla ilişkilerinizdeki stresi yönetmeniz önemli. Sağduyulu ve sakin kalmalısınız. Ayın devamında hayatınıza yenilik katacak gelişim fırsatları giderek artacak. Bu hafta itibariyle Ağustos ayına kadar Satürn iş, emek, hizmet, zamanlama ve sağlık konularında bazı şeyleri tekrar gözden geçirmenize vesile olacak.

ASLAN ve Yükselen ASLANLAR

Haftanın ilk yarısı fikir savaşları ve iletişim sorunları kontrol edilmezse yorucu seviyelere varabilecek. Ay sonuna kadar finansal konularda akışın artışı, yatırım, ödemeler, borçlanmalar adına girişimler gündeme gelecek. Bu hafta itibariyle Ağustos ayına kadar Satürn hayattan keyif aldığınız konuları tekrar gözden geçirmenize vesile olacak.

Haberin Devamı

BAŞAK ve Yükselen BAŞAKLAR

Haftanın ilk yarısı maddi ve manevi paylaşımlar, karşılanan, karşılanmayan beklentileriniz konusundaki gerginlikler sizi sıkabilir. “Senin benim” tartışmalarından uzak durun. Ayın devamında eşinizle olan iletişiminiz ve karşılıklı anlayış giderek artacak. Bu hafta itibariyle Ağustos ayına kadar Satürn özel hayatınıza, ev ve aile yaşantınıza dair bazı zorunlu değişikliklere vesile olacak.

TERAZİ ve Yükselen TERAZİLER

Haftanın ilk yarısı geçen evliliğiniz ve eşiniz ile alakalı pürüzler, eğer çözüm üretilmemişse bir miktar artacak. Ayın devamında günlük işleriniz ve rutinlerinizde artış olacak. Planlı olmaya çalışın. Bu hafta itibariyle Ağustos ayına kadar Satürn, bilgi alış verişleri, iletişim ve yakın çevrenizle ilgili konularda sabırlı ve dikkatli olmanıza ihtiyaç duyacağınız tecrübelere vesile olacak.

AKREP ve Yükselen AKREPLER

Haberin Devamı

Haftanın ilk yarısı, görevler ve rutinlerle bağlantılı olan aksaklıklar çözüm ihtiyacını artıracak noktaya gelecek. Ayın devamında çocuklarla bir arada olmak ve eğlenceli vakit geçirmek fırsatları her zamankinden çok çıkacak karşınıza. Bu hafta itibariyle Ağustos ayına kadar Satürn yeni bir ödeme ya da borç altına girmeyi değil de eskilerini temizlemek konusunu vurgulayacak.

YAY ve Yükselen YAYLAR

Haftanın ilk yarısı aşk hayatınız, özel ilişkileriniz ve çocuklara ilgili konular sabırlı olmanızı gerektirecek. Ayın devamında evde, aile içinde yapılması gereken konuşmalar, eşya alımları, taşınma gibi konular gündeme gelecek. Bu hafta itibariyle Ağustos ayına kadar Satürn burcunuzda retro yapacak. Ve sizin için bazı şeyleri tekrar gözden geçirme ve yeni planlamalar yapma gereği doğuracak.

OĞLAK ve Yükselen OĞLAKLAR

Haftanın ilk yarısı özel hayatınızı ilgilendiren ailevi sorunlar eğer çözüme katkı sağlamadıysanız dışarıya da yansıyacak. Ay’ın devamında iletişim trafiğinizde bir artış olacak. Pek çok kısa seyahat yapmanız gerekebilir. Ticari girişimler olacak.

Haberin Devamı

KOVA ve Yükselen KOVALAR

Haftanın ilk yarısı iletişimde aksaklıklar ve anlaşmazlıklar konusu sizi yoracak. Dinleyip anlamaya öncelik verin. Ayın devamında para akışında bir hızlanma yaşanacak. Geliş de gidiş de artabilir. Yeni para kaynakları için fikirler üretebilirsiniz.

BALIK ve Yükselen BALIKLAR

Haftanın ilk yarısı para konusunda ayağını yorganına göre uzat diyen temalar gündemde olacak. Riskli şeylerin kazancı büyük bile olsa aman dikkat. Ayın devamında kendinizi ifade beceriniz ve konuşkanlığınız yüksek olacak. Bunlara ihtiyaç duyduğunuz işler için değerlendirebilirsiniz. Bu hafta itibariyle Ağustos ayına kadar Satürn mesleki konularda ek bazı sınavlar sunacak.