Gazete Vatan Logo
Magazin Hayatımın rolünü oynadım!

Hayatımın rolünü oynadım!

Oyuncu Cansel Elçin, kariyeri hakkında ilginç bir itirafta bulundu. Bir döneme damgasını vuran ‘Hatırla Sevgili’ dizisinde yer alan oyuncu “Her aktörün unutulmaz bir rolü vardır. Benim hayatımın rolü Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığım karakterdir” dedi

Hayatımın rolünü oynadım!

Cansel Elçin, Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu ‘20 Dakika’ adlı radyo programına konuk oldu. Şu sıralar Türkiye’de ilk kez bir tiyatro oyunuyla ‘Frankenstein’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Elçin, ekibe dahil olma hikayesini şöyle anlattı: “Bir gün Kerem Alışık aradı ve ‘Bu oyunda doktoru canlandırabilecek bir kişi var, o da sensin’ dedi.”

Audrey Tauto sınıf arkadaşı

Fransa’da ‘Amelie’ filminin yıldızı Audrey Tautou’yla sınıf arkadaşı olduğunu anlatan Cansel Elçin, “Audrey, kısa boylu, ama sahneye çıkınca devleşen bir öğrenciydi. Her zaman onun bir yerlere geleceğini biliyorduk. Her aktörün unutulmaz bir rolü vardır. Mesela benim hayatımın rolü Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığım karakterdir” dedi.

Hatırla Sevgili dizisinde Cansel Elçin başrolü Beren Saat ile paylaşıyordu. Elçin ‘Ahmet’, Saat ise ‘Yasemin’ karakterine hayat veriyordu.