Gazete Vatan Logo
Magazin Hayatımın Aşkı ne zaman başlıyor?

Hayatımın Aşkı ne zaman başlıyor?

Çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanan Hayatımın Aşkı dizisi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Hayatımın Aşkı'nda hangi oyuncular rol alacak? Konusu ne olacak gibi sorular ön planda. Hayatımın Aşkı ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Hayatımın Aşkı ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanan Hayatımın Aşkı'nda hazırlıklar tüm hızla devam ediyor. Ciddi bir oyuncu kadrosu ile izleyici karşısına çıkacak olan Hayatımın Aşkı dizisi pek yakında görücüye çıkacak. Peki Hayatımın Aşkı'nın konusu ne? Hangi ünlü oyuncular yer alıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİ OYUNCULARI

YONCA EVCİMİK

Müzik kariyeriyle tanıdığımız bir isim olan Yonca Evcimik, 90'larda zirveye ulaşan müzik kariyerinin dışında oynadığı dizilerle de adından söz ettiriyor. 1981 yılında Hababam Sınıfı Güle Güle ile ekranlara merhaba diyen Yonca Evcimik, Çılgın Bediş dizisi ile oyunculuğunu kanıtlamıştı. Şimdi ise Hayatımın Aşkı'nda ailenin teyzesi çılgın pop star olarak karşımıza çıkacak.

HANDE DOĞANDEMİR

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü Mezunu olan güzel oyuncu, 2010 yılında başladığı ekran önü oyunculuk kariyerinde diziler dışında sinema filmlerinde de rol aldı. Aynı zamanda sunuculuk yapan başarılı güzel Hayatımın Aşkı kodrosunda yer alıyor.

Haberin Devamı

SERKAN ÇAYOĞLU

Almanya doğumlu olan yakışıklı oyuncu kariyerine Kuzey Güney dizisiyle başlamıştı. Daha sonra birkaç dizi projesinde yer alan başarılı oyuncu Hayatımın Aşkı başrollerinden olacak.

ZAFER ALGÖZ

1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başladı.

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.Ayrıca League of legends adlı moba oyununda gangplank adlı heronun barbaros adlı kostümünün özel seslendirmesini yapmıştır. Usta oyuncu Hayatımın Aşkı'na renk katacak bir başka isim olacak.

ZEYNEP ERONAT

Asmalı Konak, Neredesin Firuze, Mustafa Hakkında Her şeySen Ne dilersen gibi yapımlarda rol adı.

1963 yılında İstanbul da doğdu..Babasının mesleği dolayısıyla çocukluk yılları Türkiye nin çeşitli illerinde geçti..13 yaşından sonra sürekli Ankara da yaşamaya başladı..Annesinin teşvikiyle 1981 de Ankara Devlet Konservatuarının Tiyatro bölümünü kazandı ve 1985 yılında Ankara Devlet Konservatuarından mezun oldu.[1] Cüneyt Gökçer, Semih Sergen, Bozkurt Kuruç, Lemi Bilgin gibi oyuncularda eğitim aldı. Aynı yıl Bursa Devlet tiyatrosuna stajyer sanatçı olarak atandı. 1987 yılında Ankara Devlet tiyatrosuna tayin edildi. 2006-2007 sezonunda Ankara Devlet Tiyatrosundan emekli olup İstanbul da yaşamaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Usta oyuncu dizide rol alacak bir başka isim olacak.

BERK HAKMAN

Kökleri Saraybosna'ya dayanan bir ailenin ikinci çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir.Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Felek Ne Demek?, Hatırla Sevgili, Es-Es, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar ve Kaçak dizilerinde oynamıştır. 11 ödüllü Tepenin Ardı filminde başrol oynamıştır.
Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır.Kendisi de bas, klavye, piyano, gitar, bateri ve trompet çalmaktadır.
Hayatımın Aşkı çok yakında Kanal D ekranlarında olacak...

Haberin Devamı