Gazete Vatan Logo

Hayatımın Aşkı 14. bölüm bomba gibi geliyor!

Hayatımın Aşkı dizisi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi Hayatımın Aşkı'nda neler yaşanacak? İşte Hayatımın Aşkı 14. yeni bölüm ile ilgili tüm detayları haberimizde topladık...

Hayatımın Aşkı 14. bölüm bomba gibi geliyor!

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Hayatımın Aşkı hız kesmeden yayınlarına devam ediyor. Romatik komedi dizisi Hayatımın Aşkı Gökçe ve Demir ikilisi arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Ancak bu ilişkiye diğer bir engel ise Kaan oluyor. Peki Hayatımın Aşkı dizisinin yeni bölümünde Gökçe ve Demir arasında neler yaşanacak? İşte detaylar...

Lucky Red Film & TV/ Şebnem Aşkın tarafından yapımcılığını üstlenilen dizi Hayatımın Aşkı, her hafta yeni bölümü ile ekran karşısına geliyor. Başrollerinde, Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi Hayatımın Aşkı her Pazar saat 20:00'de Kanal D'de!

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİ 14. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Hayatımın Aşkı 14. Bölüm Fragmanı yayında! Ailesinin engelleri Gökçeyi ne kadar tutabilecek? Hayatımın Aşkı 14. Bölüm 28 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Ailesinin engelleri Gökçeyi ne kadar tutabilecek? Hayatımın Aşkı 14. Bölüm 28 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nesrin Hanım'ın kaldırıldığı hastanede, Demir eski okul arkadaşı Dr. Nil ile karşılaşıyor!
Demir’in bir süredir peşinden koştuğu sırrı, Gökçe öğrenir. Öyle bir bilgidir ki; Demir’in hayatını tamamen değiştirecektir. Demir’in zarar göreceğini düşünen Gökçe, bu sırrı saklamaya karar verir. Durumu, annesi Nesrin’e anlatmanın iyi fikir olduğunu düşünen Gökçe yanılır. Çünkü bu bilgi Nesrin’in kalp krizi geçirmesine sebep olur. Gökçe için işler hiç umduğu gibi gitmez. Hastanede Nesrin’i tedavi eden Dr. Nil, Demir’in lise yıllarından arkadaşı çıkar. Demir ve Nil arasındaki beklenmedik yakınlık, Gökçe için işlerin daha da kötü gitmesine sebep olacaktır.
Kaan geçirdiği trafik kazası yüzünden evde istirahat halindedir. Gökçe, attığı her adım da hayal kırıklığına uğrarken, Kaan'da teselli bulur. Tarık, Japonya’da işlerini batırdığını ve iflas ettiğini Nilüfer’den saklamaya devam eder. Nilüfer taşınacakları yeni evin hayalini kurarken, Tarık da dört bir koldan iş arar. İstediği gibi işi bir türlü bulamayan Tarık’a, Bartu yardım eder. Bartu’nun çok iyi bir fikri vardır!
Hikaye ve Künye
Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.
Yapım : Lucky Red Film & TV
Yapımcı : Şebnem Aşkın
Hikaye : Şebnem Aşkın
Senaryo : Ekin Atalar - Gökhan Horzum
Yönetmen : M. Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular : Hande Doğandemir (Gökçe), Serkan Çayoğlu (Demir), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat (Rezzan), Zafer Algöz (Hikmet), Sadi Celil Cengiz (Bartu), Avni Yalçın (Hulusi), Ayşegül İşsever (Nesrin), Deniz Barut (Eylem), Seda Türkmen (Sema), Murat Parasayar (Rahmi), İlay Erkök (Sezen), Gizem Terzi (Nilay) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)

Haberin Devamı