Gazete Vatan Logo
Magazin Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım!

Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım!

Şile’deki evinde öldürülen yönetmen Kemal Uzun’un vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu. Acılarını sosyal medyada yayınladıkları mesajlarla paylaşan ünlü isimlerden Hazal Kaya duygularını “Çok üzgünüm. Üstümde çok emeği var. Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım” diye ifade etti

Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım!

Çanakkale Yolun Sonu, Garip Bir Cinayet, Ankara Ayazı filmlerinin de aralarında bulunduğu 49 dizi ve filmin yönetmeni Kemal Uzun (58), Şile’deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü. Uzun’un vefat haberine ünlü isimler sessiz kalmadı. Yönetmenin arkadaşı Berna Laçin, “Şoktayım! Arkadaşım, yönetmenim sevgili abimiz Kemal Uzun öldürülmüş! Bu nasıl bir dünya, kahroldum! Delirmek üzereyim! Bu kadar mı ucuz insan canı ya!” derken, Hazal Kaya ise duygularını şu sözlerle ifade etti: “Çok çok üzgünüm, tarif edemiyorum. Üstümde çok emeği var... Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım. Böyle sevgi dolu bir insanın böyle bir nefretle bizden koparılmasını hazmedemiyorum.”

Fırat Tanış: Çok üzgünüm. Tüm camianın ve sevenlerinin başı sağ olsun.

Hamdi Alkan: Ne söyleyeceğimi bilemiyorum... Kahroldum. Yazık çok yazık... Tüm ailesine, dostlarına sabırlar diliyorum.

Ali Sunal: Canım yönetmenim, iyi yürekli abim, ailemin güzel dostu ah Kemal abim ah...

Gani Müjde: Herkesin tereddütsüz ve içten gelen bir şekilde “iyi biliriz” diyeceği biriydi yönetmen Kemal Uzun. Ailesine sabır diliyorum.

Haberin Devamı

Ceyhun Yılmaz: Çocukluğumuzun ‘Kamera Arkası’ (TRT) programının genç abisi Kemal Uzun vefat etti.

Altan Dönmez: Tanışmadım. Herkes tarafından çok sevildiğini biliyorum, çok üzücü... Tüm camianın ve sevenlerinin başı sağolsun Allah ailesine sabır versin.

Behzat Uygur: Zarif beyefendi bir adamdı Kemal uzun. Üzücü çok üzücü...