Gazete Vatan Logo

Hayati ve Diğerleri 4. yeni bölümde Hayati yeni bir maceraya atılıyor!

Hayati ve Diğerleri 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin eğlenceli dizisi Hayati ve Diğerleri bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Hayati birden bire kendini yeni bir maceranın içinde bulacak. İşte yaşanacaklar...

Hayati ve Diğerleri 4. yeni bölümde Hayati yeni bir maceraya atılıyor!

Hayati ve Diğerleri 4. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de izlenebilecek. Yine kahkaha dolu olayların yaşanacağı Hayati ve Diğerleri dizisinde Çaycı Vedat'ın işgüzarlığı ortalığı karıştıracak.

HAYATİ VE DİĞERLERİ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hayati ve Diğerleri 4. Bölüm Fragmanı yayında! Hayati, aksiyon dizisi çeken bir yönetmenin dikkatini çekiyor!

Çaycı Vedat'ın işgüzarlığı Hayati'nin başına çorap örecek gibi duruyor. Mesleğini ciddi şekilde yapmaya çalışan Hayati, Vedat yüzünden ufak bir maceranın içine düşüyor. Aksiyon dizisinin yönetmeni Vedat'ın gösterdiği Hayati'yi tip olarak beğeniyor. Aradığı baş komiser rolü için Hayati'yi düşünüyor. Peki, Hayati bu teklifi kabul edecek mi? Hayati'nin ve İkircikli Karakolunun başına bu dizi yüzünden neler gelecek?

Şükran gelin arayışları tüm hızıyla devam ediyor!

Danyal, paranın kokusunu -kendince- duyduğu yeni proje için olanaklarını zorlamaya başlar. İşin kurulmasına yetecek parayı bulabilmek için her zamanki gibi Şükran ve Tahsin'i yoklar.