Gazete Vatan Logo

Hayat Sevince Güzel merak edilen 12. bölümde nefes kesen sahneler!

Hayat Sevince Güzel heyecan dolu bir bölüm ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ekranların yoğun ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Sevince Güzel merak edilen 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Sevince Güzel 12. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte merak edilen yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Hayat Sevince Güzel merak edilen 12. bölümde nefes kesen sahneler!

Hayat Sevince Güzel yayınlandığı ilk bölümden bu yana izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Hayat Sevince Güzel heyecanlı bir bölümle sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Limon Film'in yaapımcılığını üstlendiği dizi Hayat Sevince Güzel'in başrollerinde ise, Algı Eke ve Ekin Mert Dayanmaz yer alıyor. Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 12. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zarife’ye karşı lades oyununu kazanan Savaş, Zarife’nin yanağına küçük bir öpücük kondurur. Bu yakınlaşmaya şahit olan Salih oldukça öfkelenir. Savaş ve Zarife’yle sert bir konuşma yapar. İki aşık için işler artık daha da zorlaşır. Salih’in bu ilişki için artık tek bir şartı vardır, o da evlilik… Bu arada Osman ve İlknur da nikah masasına otururlar. Sevdiği adamın evlendiğini gören Emine, hayatının en büyük acısını yaşar. Bakalım Osman bu evlilikten kaçmanın bir yolunu bulabilecek mi? Yoksa İlknur’la bir yastıkta kocayacak mı?
Salih’in Savaş ve Zarife’nin evlenmesini istemesi, Zarife’yi huzursuz eder. Bu durum Savaş ve Zarife arasında tartışmalara yol açar. Çünkü ikili henüz evliliğe hazır değildir. Diğer yandan Barış hala Zarife’yi aklından çıkaramamaktadır. Bu acıyla baş edemeyeceğini anlar ve finalde beklenmedik bir karar verir. Bakalım Barış’ın bu kararı Savaş’ı nasıl etkileyecek?

BİLGİ ve KÜNYE

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

Haberin Devamı

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), Hasan Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), Çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

Haberin Devamı

YAPIM: Limon Film
YAPIMCI: Hayri Aslan
YÖNETMEN: Eray Koçak
SENARYO: Hülya Koper – Hikaye Üretim Merkezi
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Eyüp Boz – Osman Sözeri
UYGULAYICI YAPIMCI: Muharrem Gülmez
MÜZİK: Alpay Göltekin – Zeynep Alasya

Haberin Devamı