Gazete Vatan Logo
Magazin Hayat Sevince Güzel 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayat Sevince Güzel 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Hayat Sevince Güzel izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 3. bölüm fragmanı yayınlanan Hayat Sevince Güzel yayınlanan ilk bölümünden bu yanan büyük takdir topladı. İşte tüm detaylarıyla Hayat Sevince Güzel 3. bölüm fragmanı...

Hayat Sevince Güzel 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Algı Eke gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizi Hayat Sevince Güzel yoluna dolu dizgin devam ediyor. 3. bölüm fragmanı yayınlanan Hayat Sevince Güzel dizisinin yapımcılığını Limon Film yapıyor. Hayat Sevince Güzel her Pazartesi saat 20:00'de ekranlara gelecek...

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 3. BÖLÜM FRAGMANI

Savaş ve Barış türlü planlar yaparak Zarife’yi etkilemeyi başarırlar. Savaş ve Barış’ın ilgisi karşısında duygu karmaşası yaşayan Zarife aşkı sorgulamaya başlar. Halil Dede, geleceğine inandığı Fadime’si için tepedeki evde hazırlık yapmaktadır. Şinasi Osman’ın da desteğiyle Muhtar’ın ve Rüstem’in muhalefetine karşın köyde kalma planı yapar.

Şıpıldak köyü halkı Göçer ailesi gitsin mi yoksa kalsın mı sorusuna halk oylamasıyla cevap aramaktadır. Göçer ailesi köyden gidecek mi, kalacak mı? Sonucu kimin oyu belirleyecek? Osman, Emine’yi aldatıyor mu? Hatice’nin dolduruşuna gelen Emine, Osman’dan nasıl öç alacak? Zeynep’in köye gelişiyle neler değişecek? Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaş ve Barış namlunun ucundadır... Acaba ikiliyi, Halil Dede’nin emektar çiftesinden kurtaracak kişi Zarife midir? Üstelik onları hedefine alan yalnız Halil Dede değildir... Muhtar Soylu ve Rüstem Ağa da, Şıpıldak’a iyiden iyiye alışan Göçerleri köyden göndermek için elinden geleni ardına koymamaktadır.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 2. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şıpıldak merhemiyle derdine deva bulan Şinasi ise tabii ki bununla yetinmemektedir... Merhemin gizli formülünü ele geçirmek için bir yandan Halil Dede’yi türlü kurnazlıklarla kandırmaya çalışmakta, öte yandan ise Savaş ve Barış’ı farklı bir taktik izlemeleri için yönlendirmektedir. Osman ise Emine’yle evlenmek için biraz daha beklemek zorundadır... Fakat Osman Mecnun’a dönmüştür... Nasıl beklesin? Gerekirse çölleri aşar, dağları deler.

Bakalım Osman’ın çabaları sonuç verecek, Emine’ye kavuşabilecek midir? Köyün yeni gözdeleri Savaş ve Barış’a tutulan İlknur ve Seher’in önünde koskoca bir engel vardır: Rüstem Ağa! Gönül işlerinden hiç anlamadığı gibi acıması da olmayan Rüstem Ağa verdiği cezalarla kızlarını yola getirebilecek midir? Savaş ve Barış, adım adım Zarife’yi etkilemeye çabalamaktadır. Şimdiye dek başa baş giden tutku dolu bu yarışta Barış Zarife’ye hiç olmadığı kadar yaklaşır...

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel’e Zeynep karakteriyle Damla Aslanalp dahil oldu.
Yayınlandığı günden beri çok sevilen dizinin genç ve dinamik kadrosuna katılan Damla Aslanalp, Zeynep karakterini canlandıracak. Zeynep, Şıpıldak köyüne geldiği ilk gün, güzelliği ile herkesi büyülüyor ve kasabanın bütün gençleri Zeynep'in peşine düşüyor.
Ama o kendi havasında, Jet ski'de fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşmak istiyor, çünkü o tam bir sosyal medya delisi! Ama işler planlandığı gibi gitmiyor ve heyecanlı bir atraksiyon başlıyor.
Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL HİKAYE VE KÜNYE

Haberin Devamı

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur.

Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), Hasan Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), Çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

Haberin Devamı

YAPIM: Limon Film

YAPIMCI: Hayri Aslan

YÖNETMEN: Eray Koçak

SENARYO: Hülya Koper – Hikaye Üretim Merkezi

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Eyüp Boz – Osman Sözeri

UYGULAYICI YAPIMCI: Muharrem Gülmez

MÜZİK: Alpay Göltekin – Zeynep Alasya