Gazete Vatan Logo

Hayat Sevince Güzel 15. bölümde Savaş ile Zarife sonunda kavuşuyor!

Hayat Sevince Güzel yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting listelerinin üst sıralarında yer alıyor. Her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Hayat Sevince Güzel'in yeni bölümünde Savaş, Zarife'ye evlenme teklif ediyor. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Hayat Sevince Güzel 15. bölüm fragmanı ve detaylar bu haberimizde...

Hayat Sevince Güzel 15. bölümde Savaş ile Zarife sonunda kavuşuyor!

Hayat Sevince Güzel bomba gibi bir bölümler ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Hayat Sevince Güzel 15. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Hayat Sevince Güzel’in yeni bölüm fragmanı ve detaylar…

Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Algı Eke'nin rol aldığı Hayat Sevince Güzel 14. bölümde Zarife Ömer ile evlenmekten vazgeçmeyince Savaş onu kaçırıyor. Bu olayın üzerine Şıpıldak Köyü'nde ortalık karışıyor. Hayat Sevince Güzel her Pazartesi saat 20:00'de fox tv ekranlarında yayınlanıyor.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 15. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zarife Ömer’le evlenmekten vazgeçmediği için Savaş onu herkesin gözü önünde kaçırır. Salih onları durdurmak ister fakat Halil Dede buna engel olur. Salih bu yüzden babasıyla kavga eder. Kalbi kırılan Halil Dede evi terk eder. Savaş Zarife’yi gözlerden uzak bir yere götürür. Bunun üzerine Şıpıldak Köyü’nde ortalık karışır. Bütün köye rezil olan Rüstem, bunu gururuna yediremez. Ömer’in yanına adam verip, Zarife’lerin peşine takar.

Haberin Devamı

Bunu duyan Salih deliye döner. Göçerler de büyük panik yaşanır. Savaş ve Zarife’den haber alamayan aileleri iyice endişelenirler. Bu duruma daha fazla dayanamayan Salih polise gitmeye karar verir. Savaş Zarife’yi Ömer’le evlenmekten vazgeçirmeyi kafasına koymuştur.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 14. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

HAYAT SEVİNCE GÜZEL HİKAYE VE KÜNYE

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

Haberin Devamı