Gazete Vatan Logo

Hayat Şarkısı'nda Hülya tehlikede!

Hayat Şarkısı'nın 27. bölüm fragmanında Hülya Mehmet'i Filiz'den geri almak için plan yapıyor. Hayat Şarkısı'nda elinde silahla Filiz'in kapısına dayanan Hülya, tetiği çekecek mi? Heyecanlı bölümüyle Hayat Şarkısı bu akşam Kanal D'de...

Hayat Şarkısı'nda Hülya tehlikede!

Kanal D'de merakla takip edilen Hayat Şarkısı dizisinin 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde yine heyecanlı olaylar yaşanıyor. Filiz'in Mehmet'i götürmesi üzerine Hülya sinir krizi geçirir. Hülya'nın pes etmeye hiç niyeti yoktur. Hayat Şarkısı'nın bu akşamki bölümünde Hülya Mehmet'i geri almak için her yolu deneyecektir.

Yapımcılığını TIMS Prodüction'un üstlendiği Hayat Şarkısı dizisinin başrollerinde Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Burcu Biricik yer alıyor. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı 27. yeni bölümde polislerle kapıya kadar dayanan Filiz Mehmet'i geri alacaktır. Cevher ailesi Mehmet'in gidişi ile büyük bir yıkım yaşayacaktır. Peki Hülya Hayat Şarkısı yeni bölümde Mehmet'i geri almak için ne yapacaktır?

HAYAT ŞARKISI 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI 27. BÖLÜM ÖZETİ

Uzun zamandır hasret kaldığı Mehmet’e kavuşan Filiz’in anneliğin sandığı kadar kolay olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Ailenin erkeklerinden umudunu kesen Hülya sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir ve harekete geçer. Mahir ise Hülya’nın bir çılgınlık yapmasını engellemek için zamanla yarışmaktadır.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Hüseyin ile Zeynep kızları Ceren’in daha fazla zarar görmemesi için karşılıklı tavizler vererek ilişkilerine yeni bir rota çizmeye karar verirler. Cem’in yeni para kaynağı olarak seçtiği Filiz’e yakınlaşma çabaları meyvelerini vermeye başlarken Nurgül de Hüseyin’e olan ilgisini artık saklamamaktadır. Ardı ardına gelen olaylar Hülya’nın sağlığını olumsuz yönde etkilemeye başlarken hiç beklemediği biri kendisine yardım eli uzatacaktır.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yapılan tetkikler sonucunda Filiz ile Mehmet’in DNA’sı uyuşur. Mahkemeden çıkan karara göre Mehmet’in nüfusunda anne adı Hülya yerine, Filiz olarak değiştirilecektir. Bu kararı duyan Hülya çılgına döner. Hem Kerim’e hem de Bayram’a olan güvenini kaybeder ve yine kontrolü eline almak için kendi bildiği yöntemlere döner. Filiz’le konuşmak için Filiz’in evine gittiğinde kararı kutlayan, sokaklarda dans eden Filiz’i görür ve kontrolünü kaybeder. Arabayı, öldürme kastıyla Filiz’in üzerine sürer.

Haberin Devamı