Gazete Vatan Logo

Hayat Şarkısı 49. Bölüm Fragmanı – Hülya’nın İntikam Planı Ne?

Hayat Şarkısı dizisinin son yayınlanan 48. bölümünün ardından 49. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Hayat Şarkısı dizisinin 49. bölüm fragmanı dizinin yeni bölümü ile ilgili önemli detayları barındırıyor. Hazer, Cevher ailesine yönelik yeni bir plan içinde mi? Hülya’nın intikam planı ne olacak? Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölümü ve 49. bölüm fragmanı ile ilgilim tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hayat Şarkısı 49. Bölüm Fragmanı – Hülya’nın İntikam Planı Ne?

Hayat Şarkısı dizisinin 49. Bölüm fragmanı takipçileri ile buluştu. Dizinin yeni bölümü yine çok heyecanlı geliyor. Yeni bölümde Hazer, Cevher ailesini ortadan kaldırabilmek için plan yapmaya başlıyor. Öte yandan Hülya ise intikam almak adına harekete geçiyor.

HAYAT ŞARKISI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Mahsa ve Bayram Cevher’i birlikte gören Süheyla Cevher, gördükleri karşısında adeta yıkılır. Bundan sonra herkes için bir yüzleşme gerekecektir. Süheyla Cevher ve kocası Bayram Cevher Mahsa’nın karşısına geçip her şeyi bir bir konuşacaktır. Süheyla’nın bir anda yaptığı baskın karşısında Bayram Bey’in bir karar alması gerekiyor. Mahsa ile tekrar yakından ilgilenmeye başlayan Bayram Cevher, ondan vazgeçebilecek mi? Evi terk etmiş olan Bayram Cevher’e karşı Süheyla Cevher’in tutumu ne olacak? Tüm bu soruların cevapları dizinin yeni bölümü olan 49. bölümünde aydınlığa kavuşacak.

Bir diğer yandan Melisa’nın hayatını kaybetmesinde Kerim’i sorumlu olarak gören Hazer de gözünü karartıyor. Artık Hazer Cevher ailesinin kabusu olacak. Cem belasından yeni kurtulmuş olan Cevher ailesini yeni problemler bekliyor. Ancak bu defa Hülya ipleri kimsenin eline bırakacak gibi gözükmüyor. Hülya da intikam planını uygulamak için doğru vakti kolluyor.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı heyecan dolu bölümü ile 9 Nisan Pazar akşamı Kanal D ekranlarına gelecek.

Hayat Şarkısı Dizisinin 48. Bölümünde Neler Olmuştu?

Hayat Şarkısı dizisinin son yayınlanan bölümü olan 47. bölümünde Hazer Kerim’den kardeşinin intikamını alabilmek için adeta yemin etmişti. Bir diğer yandan da Bayram Cevher ve Torunbaş ailesinin ilişkisi ortaya çıkmıştı.

Dizinin son bölümünde Cem’den kurtulmuş olan Cevher ailesinin rahat bir nefes aldığı ekranlara gelmişti. Ancak Cevher ailesinde beklenmedik bir şey daha olmuş ve Bayram Cevher bir anda herkesten uzaklaşmaya başlamıştı. Tüm yaşananlar yüzünden artık gücünü yitirdiğini hisseden Bayram Cevher, Mahsa’nın yanında olmak istemişti yeniden kendini iyi hissetmek için. Tabii bu haber Cevher ailesinde oldukça büyük bir şok ile karşılanmıştı. Süheyla Cevher kocasını kaybetmek istemediği için gidip Torunbaş ailesinin karşısına çıkmıştı.

Haberin Devamı

Diğer taraftan kardeşinin Londra’da intihar ettiği haberini alan Hazer de bu ölümün sorumlusunun Kerim olduğunu düşünmüştü. Kerim’e bu intiharını ödetmek isteyen Hazer, herkesin huzurunu kaçırmaya adeta yemin etmişti. Hülya ile Mahir de yeniden eski günlerine dönmeye başlamıştı. Bu Hülya ve Mahir ikilisi için yeni planlar ve yeni operasyonlar demekti.