Gazete Vatan Logo
Magazin Hayat Şarkısı 28. bölümde Hülya hamile olduğunu öğreniyor!

Hayat Şarkısı 28. bölümde Hülya hamile olduğunu öğreniyor!

Hayat Şarkısı 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Hayat Şarkısı 28. bölümde çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Hayat Şarkısı son yayınlanan 28. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Hayat Şarkısı 28. bölümde Hülya hamile olduğunu öğreniyor!

Hayat Şarkısı son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı son bölümün hemen ardından 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı son yayınlanan 28. yeni bölüm fragmanı ve tüm merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

HAYAT ŞARKISI 28. BÖLÜM FRAGMANI

Hayat Şarkısı 28. Bölüm Fragmanı yayında! Hülya, hamile olduğunu öğreniyor.

Hülya'nın hamilelik durumu, geçmişteki hamileliğiyle ilgili şok bir gelişmeyi açığa çıkartıyor. Hayat Şarkısı 1 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D 'de!

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayat Şarkısı 27. Bölümde; Kapana kısılan Hülya'ya, sürpriz bir yardım geliyor!
Uzun zamandır hasret kaldığı Mehmet’e kavuşan Filiz’in anneliğin sandığı kadar kolay olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Ailenin erkeklerinden umudunu kesen Hülya sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir ve harekete geçer. Mahir ise Hülya’nın bir çılgınlık yapmasını engellemek için zamanla yarışmaktadır. Hüseyin ile Zeynep kızları Ceren’in daha fazla zarar görmemesi için karşılıklı tavizler vererek ilişkilerine yeni bir rota çizmeye karar verirler.
Cem’in yeni para kaynağı olarak seçtiği Filiz’e yakınlaşma çabaları meyvelerini vermeye başlarken Nurgül de Hüseyin’e olan ilgisini artık saklamamaktadır. Ardı ardına gelen olaylar Hülya’nın sağlığını olumsuz yönde etkilemeye başlarken hiç beklemediği biri kendisine yardım eli uzatacaktır.

Haberin Devamı