Gazete Vatan Logo
Magazin Hayat Şarkısı 16. bölüm fragmanında büyük sürpriz!

Hayat Şarkısı 16. bölüm fragmanında büyük sürpriz!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 16. bölüm fragmanı yayınlanan Hayat Şarkısı izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Hayat Şarkısı 16. bölüm fragmanı...

Hayat Şarkısı 16. bölüm fragmanında büyük sürpriz!

Başrollerinde güzel oyuncu Burcu Biricik ve yakışıklı isim Birkan Sokullu'nun rol aldığı dizi Hayat Şarkısı soluk soluğa izlenecek bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Most Production'un üstlendiği dizi Hayat Şarkısı büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Hayat Şarkısı Salı akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

HAYAT ŞARKISI 16. BÖLÜM FRAGMANI

Hülya, Kerim’in kendisini seveceği ile ilgili tüm umutlarını tüketmiş olarak hem evden ayrılır hem de Kerim’i terk eder. Hülya’nın kendisini terk edebileceğini hiç düşünmeyen Kerim, şaşkına döner. Ancak bu arada Hülya’nın kendisine bıraktığını söylediği ayrılık hediyesinin peşine düşer.

Mahir, Müfit ve Zeynep’in elindeki tüm kozları almıştır ve yıllardır Bayram’a şantaj yapmalarını sağlayan belgeleri Kerim’e teslim eder. Cevher Ailesi, sevinç içerisinde Hülya’nın başarısını kutlarken Kerim düşüncelidir; Hülya, bu işleri nasıl başarmaktadır ve daha bilmediği neler vardır öğrenmek niyetindedir.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Hülya ve Mahir’in planları umdukları gibi sonuçlanmamıştır ve Müfit tarafından yakalanmışlardır. Hülya, çok zor bir duruma düşmüştür. Acilen, gece yarısı Müfit’in ofisinin önünde, üstelik yanında Mahir ile ne yaptığını Kerim’e ve Cevher Ailesi'ne açıklayacak bir sebep bulmak zorundadır.
Melek’e ulaşamayan Hüseyin, çok endişelidir ve Melek’i bulmak için her çareye başvurmaktadır. Zeynep ise, Hüseyin ile bir aile olarak kalma ümidini kaybetmektedir. Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek’e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.