Gazete Vatan Logo

Hayat bu kadar ucuz!

Babasına hediye aldığı otomobili komşusunun evinin önüne park etti diye öldürüldü

26 yaşındaki iş adamı Özer Çiğdem, babasına hediye aldığı otomobili komşusunun evinin önüne park etti. Bunu gören Mehmet Gündoğdu’nun eşi pencereden bağırıp çağırdı. Çiğdem ‘Çekiyorum’ deyip kapıya indi. Ama kızgın komşu silahını ateşledi.

İstanbul Üniversitesi’nde iktisat ve sigortacılık eğitimi alan 26 yaşındaki Özer Çiğdem; Erzincan’da sigorta şirketlerine eksper ve danışman olarak hizmet verden bir şirket kurdu. Genç iş adamı Özer Çiğdem işleri yoluna girince yaklaşık 4 ay önce babası Niyazi Çiğdem’e bir otomobil aldı. Özer Çiğdem, babasına hediye ettiği otomobilin plakasını da ismine uygun olarak 34 NYZ 11 şeklinde çıkarttı. Ancak komşu Mehmet Gündoğdu evinin önüne arabasını çektiğini ileri sürdüğü Niyazi Çiğdem ile birkaç kez tartıştı. Çiğdem ailesi büyüyen tartışmalarda Gündoğdu ’nun kendilerini tehdit ettiğini ve silah teşhir ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Tartışmalardan habersiz olan Özer Çiğdem geçtiğimiz hafta sonu şirketinin bulunduğu Erzincan’dan ailesini ziyaret etmek için İstanbul Esenyurt’a geldi. Tüm aile evde otururken yan komşu yine park yüzünden sokakta bağırıp çağırmaya başladı. Tatsızlık çıkmasını istemeyen genç adam ise babasına “Ben inip arabayı çekeyim” diyerek evden çıktı. Dışarıya çıktığında komşu Mehmet Gündoğdu ’nun eşi pencereden kendisine bağırıyordu. Genç adam tartışmanın büyümemesi için kadına “Tamam arabayı çekiyorum” diyerek otomobile yöneldi. Bu sırada elinde silahla binadan çıkan Mehmet Gündoğdu otomobile binmek üzere olan Özer Çiğdem’e, sonra da kapı önünde oğlunu izleyen baba Niyazi Çiğdem’e kurşun yağdırdı.

Tutuklandı

Başlarından ve vücutlarının değişik yerlerinden yaralanan baba oğuldan Özer olay yerinde can verdi. Ağır yaralanan baba Niyazi Çiğdem ise yoğun bakıma alındı. Niyazi Çiğdem’in sağlık durumunun ağır olduğu açıklandı. 26 yaşındaki genç Özer Çiğdem’in cenazesi ise yakınlarının ve dostlarının gözyaşları arasında Hadımköy Hoşdere Mezarlığı’nda toprağa verildi. Eli kanlı komşu Mehmet Gündoğdu ise cinayetten sonra polis tarafından yakalandı Gündoğdu çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı