Gazete Vatan Logo
Magazin Hayallerimi çaldılar!

Hayallerimi çaldılar!

Tanem Sivar ile eşi Edhem Dirvana’nın köpekleri Django ve Pamuk, katledildi. Sivar acısını, “Oğlum Süleyman’ı onlarla birlikte büyütecektik. Bu kişi Django ve Pamuk’u öldürmekle kalmadı, hayallerimi çaldı” sözleriyle paylaştı.

Hayallerimi çaldılar!

Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana yaşadıkları acı olayın ardından açıklamada bulundu. Sivar, o anları gözyaşları içinde şöyle anlattı: “Kimliğini bildiğimiz kişi bahçe duvarından zehirli tavuk parçaları atmak suretiyle Django ve Pamuk’u katletti. Öyle etkili bir zehir enjekte etmiş ki, hayvanlarım kucağımızda titreyerek can verdi.

Benim her ikisiyle de hayallerim vardı. Oğlum Süleyman’ı onlarla birlikte büyütecek, onlarla birlikte gezecek, her anımızı birlikte geçirecektik. Ama bu kişi sadece Django ve Pamuk’u öldürmekle kalmadı, benim de hayallerimi çaldı.” Savcılığa suç duyurusunda bulunan Tanem Sivar, iki köpeğinin katledilmesinden sorumlu kişinin gerekli cezayı alması için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Katil komşu

Edhem Dirvana da köpekleri zehirleyen kişinin komşuları olduğunu belirterek, “Nedendir bilinmez uzun zamandır bizimle uğraşıyordu. Hatta bir defasında başka bir komşumuza ‘Ben bu köpekleri zehirleyeceğim’ demiş” diye konuştu.