Gazete Vatan Logo
Magazin Hayali bizler için vasiyeti oldu!

Hayali bizler için vasiyeti oldu!

Ocak ayında hayatını kaybeden Mustafa Vehbi Koç’un vasiyeti üzerine Riva’da aldığı araziye bir golf sahası yapılıyor. Rahmetlinin eşi Caroline N. Koç “Hayali bizler için vasiyeti oldu. Bu proje Mustafa’nın bize mirası” dedi

Hayali bizler için vasiyeti oldu!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç geçtiğimiz ocakta hayatını kaybetmişti. Vasiyet olarak ise Riva’da aldığı araziler üzerine golf sahası yapılmasını istemişti. Caroline N. Koç, eşinin vasiyetini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Yapımına başlanan ‘Mustafa V. Koç Golf Sahası’nı önceki gün İstanbul Golf Kulübü Üyeleri ile birlikte inceledi.

Saha turunun ardından konuşan Caroline Hanım, “Sevgili Mustafa küçük yaşlarda başladığı golf merakını, severek ve ilgi duyarak çok ileri bir noktaya taşımıştı. Türkiye’de golf sporunun önemli bir yere gelmesinde ve tanınmasında bizzat önemli destekleri oldu. İstanbul’a yakışır bir tesisi hayata geçirmek ve tabii ki daha fazla insana dokunmak, onları golf sporuyla tanıştırmak en büyük amacıydı. Hayali bizler için vasiyeti oldu. Bu proje Mustafa’nın bize mirası” dedi.