Gazete Vatan Logo

Hayali bile güzel

Denizcilik meraklıların gözdesi CNR Avrasya Boat Show kapılarını Yeşilköy’de açtı. Karada gerçekleştirilen dünyanın 2’nci büyük yat fuarında, 3 bin lira ile 50 milyon liraya kadar her bütçeye uygun tekneler sergileniyor

Hayali bile güzel

Denizcilik tutkunlarının merakla beklediği CNR Avrasya Boat Show CNR EXPO İstanbul Yeşilköy’de başladı. Karada yapılan ikinci büyük fuar olan Boat Show’da 3 bin liradan 50 milyon liraya kadar yüzlerce tekne, motor yat, mega yat, yelkenli, şişme bot ve jetski modelleri ziyaretçilerle buluşacak.

CNR Avrasya Boat Show-Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nın 9’uncusu 21 Şubat tarihine kadar açık kalacak. CNR Holding Kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde düzenlenecek fuara, Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) da destek veriyor. Karada gerçekleştirilen dünyanın 2’nci büyük tekne ve yat fuarı olan Avrasya Boat Show, CNR EXPO Yeşilköy’de 1.000’in üzerinde uluslararası markanın katılımı ile gerçekleştirilecek.

CNR Avrasya Boat Show’a, aralarında Fransa, İngiltere, Yunanistan, İspanya, Libya, Rusya, Almanya, Tunus, Bulgaristan, Polonya’nın da bulunduğu 40’ı aşkın ülkeden profesyonel ziyeretçi bekleniyor. Özellikle Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinin fuara yoğun ilgi göstermesiye bu yıl toplam ziyaretçi sayısının yüzde 30 artarak, 100 bini geçmesi öngörülüyor. Geçen yıl fuar yerli ve yabancı 82 bin 328 kişi tarafından gezilmişti.

Haberin Devamı

Dünya lansmanları İstanbul’da

CNR Avrasya Boat Show’da 300’den fazla ve uzunluğu 5 ila 25 metre olan süper lüks yatlar, mega yat, motorlu yat, sürat tekneleri, botlar ve jetskiler görücüye çıkacak. Sektörün öncü markaları, milyon dolar değerinde yatlarının dünya ve Türkiye lansmanlarını ilk kez CNR Avrasya Boat Show’da gerçekleştirecek. Absolute Navetta 52, Galeon 500 Fly ve Numarine 60 FLY’nin dünya lansmanları; yenilenmiş dış tasarımı ile Numarine 78 FLY ve Sealine C330 Türkiye lansmanı yapılacak. Fuarın katılımcı markaları arasında; Alfabeta, Anadolu Motor, Burla Makina, Concept Marine, Deniz Yatçılık, Depar Motor, Gena Yatçılık, Karina Yatçılık, Mercury, Sirena Marine, Suzuki, Tezmarin, Top Leisure, Trio, Tur Marin, Marina Deniz Araçları isimleri göze çarpıyor.

Haberin Devamı