Gazete Vatan Logo

Hayal gibi bir gelecek mümkün!

Uluslararası Lise Öğrenci Değişim Programları, Hayal Gibi Bir Geleceği Mümkün Kılıyor

Yaklaşık 30 yıldır uluslararası lise öğrenci değişim programları alanındaki gelişmelerin Türkiye’deki öncü uygulayıcısı olan ISEWorld, gençleri hayallerindeki gelecekle buluşturmaya devam ediyor. 16 Ağustos'ta düzenlenecek Uluslararası Lise Öğrenci Değişim Programları İngilizce Yeterlilik Sınavı ile yurtdışındaki en iyi liselerin kapıları öğrencilerimiz için açılıyor.

ISEWorld’un Uluslararası Lise Öğrenci Değişim Programları ile eğitim alan gençler, sayısız avantajlardan yararlanarak tüm kariyer fırsatlarını yine kendileri yaratıyorlar. Yapılan araştırmalar, nerede ve ne kadar süre ile olduğuna bakılmaksızın yurtdışında eğitim alınan eğitimin öğrencilerin hayatında gerçek bir mihenk taşı olduğunu ve daha da önemlisi her birinin hayatında meydana gelen olumlu etkilerin, yıllar boyu devam ettiğini gösteriyor. ISEWorld'un yurtdışında eğitime getirdiği farklı yaklaşım, bu temele dayanıyor: olumlu ve farklılaştırıcı etkileri ömür boyu süren etkin ve özel programlar yaratmak.


Uluslararası Lise Öğrenci Değişim Programı ile yurtdışında okuyarak Türkiye'ye dönen öğrenciler hem anadilleri gibi İngilizce konuşabiliyor hem de aldıkları denkliklerle sene kaybı olmadan Türkiye'deki okullarına devam edebiliyorlar. Bu sayede, Türkiye'de girdikleri üniversitelerde hazırlık sınıfını atlama hakkı kazanan öğrenciler, yurtdışı üniversitelerine kabul şansını da arttırıyor.

Değişim yılının ardından yurtdışında Özel Lise'lerden mezun olma fırsatı da tanıyan program, kariyer planlamasını en doğru şekilde yapmaya çalışan öğrenciler için tüm kapıları tek bir sınavla açıyor. İngilizce sınavına hemen başvurmak için: www.iseworld.org

Haberin Devamı