Gazete Vatan Logo

Havlu sarıp bayılttı kutuyla öldürdü

10 yaşındaki Ceylin Atik’in cinayet şüphelisi Şükriye T. eşi S.T. ve R.Ö. tutuklandı. Şükriye T.’nin, Ceylin’i fidye için kendi çocuğuyla oynaması bahanesiyle kandırıp kaçırdığı, bayılttıktan sonra makyaj kutusuyla vurup öldürdüğü ortaya çıktı

Havlu sarıp bayılttı kutuyla öldürdü

İzmir’in Ödemiş ilçesi 50’nci Yıl Ortaokulu öğrencisi olan anne ve babası boşandığı için dedesinin büyüttüğü Ceylin Atik, 10 Haziran cumartesi günü, evlerinin önündeki parkta kayboldu. Dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik torunlarını bulamayınca, polise kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin’in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi.

Bu arada arama çalışmaları sırasında dede Mustafa Atik’in telefonuna, ‘Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz’ yazılı mesajın gelmesi üzerine Ceylin Atik’in kaçırıldığı anlaşıldı. Polis, istihbarat çalışmasıyla Ceylin’in bir apartmanın dördüncü katındaki komşuları oto tamircisi 33 yaşındaki S.T. ve ev kadını 30 yaşındaki Şükriye T. çiftinin evinde su içerken görüldüğünü belirledi. Çiftin evindeki aramada, talihsiz Ceylin’in cesedi, sandık içerisinde bulundu.

Sandıkta bulundu

Öldürülen Ceylin Atik’in Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinde kafa travması sonucu öldüğü belirlendi. Gözaltına alınan Şükriye T., eşi S.T. ve kendisini evlatlık alıp büyüten halası R.Ö. güvenlik gerekçesiyle İzmir’e getirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları tamamlanan 3 şüpheli dün güvenlik gerekçesiyle Ödemiş’e getirildi ve adliyeye sevk edildi. Şüpheliler dün sabaha karşı ‘iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. Şüphelilerden Şükriye T.,

Haberin Devamı

R.Ö. ve S.T. Menemen Cezaevi’ne konuldu.

Cinayete dair çarpıcı detaylar da ortaya çıktı. Şükriye T. ifadesinde kızı dedesinden fidye almak için, kendi çocuğuyla oynaması bahanesiyle kandırarak evine götürdüğünü söyledi.Ancak evde bir süre sonra Ceylin’in yüzüne havluyla bastırıp bayılttığını belirten Şükriye T., paniğe kapıldığını ve başına küçük makyaj kutusuyla vurup öldürdüğünü anlattı.

Ceylin’i 500 TL için öldürmüş!

10 yaşındaki Ceylin Atik cinayetiyle ilgili soruşturmada yeni ayrıntılarda ortayla çıktı. Katil zanlısı Şükriye T., ev eşyası satan firmalara olan 500 TL’lik borcunu uzun süredir ödeyemediği için Ceylin’i kaçırıp dedesi Mustafa Atik’ten 500 TL fidye parası istemeyi planlamış. Ancak Ceylin evine gitmek isteyince durdurmak için yüzüne havlu kapatan cani komşunun, bu sırada küçük kız bayılınca da makyaj kutusuyla vurup öldürdüğü tespit edildi. Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında Ceylin’i öldüren Şükriye T.’nin, saat 17.00 sıralarında ailesinin küçük kızı aramaya çıktığını görünce dedesi ile babaannesine, şüphe çekmemek için yakınlık göstermiş. Şükriye T.’nin olayı anlattığı eşi polise gitmek isteyince durdurmak için de “Şimdi polise gidersek çocuğumuza kim bakacak?” dediği bununu üzerine de gitmedikleri belirlendi.

Haberin Devamı