Gazete Vatan Logo
Magazin Havaalanında şok!

Havaalanında şok!

Madonna güvenlik mağduru oldu

The Telegraph’in internet sitesinde yer alan habere göre, Afrika ’daki Malawi’ye yardım yapmayı bir süredir durduran Madonna, ABD ’ye dönmeye çalışırken havaalanı güvenliği tarafından ‘mağdur edildi.’

Geçen hafta pazartesi Uluslararası Kamuzu havaalanından ülkeye giriş yapan Madonna, VIP statüsüne sahip her Malavili turist gibi karşılanmış, VIP salonunun ayrıcalıklarından yararlanmıştı. Ancak Cumartesi günü ABD’ye dönmek için tekrar havaalanına giden Madonna’yı bir sürpriz bekliyordu. Çocukları Lourdes, Rocco ve Malavi asıllı evlatlık oğulları David ile Mercy James de yanında bulunan Madonna, bu sefer VIP olarak kabul edilmedi.

VIP salonuna alınmayan Madonna, halkla aynı terminale geçmeye zorlandı ve üzeri ‘yoğun bir şekilde’ arandı. ‘Yukarıdan emir aldıklarını’ söyleyen havaalanı güvenlikçilerine Madonna’nın “Mağdur edildim ve bu olayı hükümetime bildireceğim” dediği iddia ediliyor.

Popun kraliçesi Madonna, geçen hafta pazartesi günü ülkeye gitmişti. Özel jetiyle Malavi’ye giden Madonna, Afrika’nın güneydoğusunda bulunan ülkede 2006 yılında “Raising Malawi” adlı bir hayır kurumu kurmuş, aynı yıl 2 de erkek çocuk evlat edinmişti. Madonna, ülkede hayır işleri yapıyor ve çocuklara eğitim verilmesini sağlıyordu. Ancak yaptığı yatırımların doğru şekilde harcanmadığından şüphe eden Madonna, birkaç yıl önce bu programları durdurma kararı almıştı. 2 yıl önce ülkedeki ofislerini kapatmasının ardından Madonna ülkeyi ilk kez ziyaret etmişti. Ziyareti sırasında Raising Malawi kurumunun yaptırdığı 10 okul binasını gezmişti.

LAF DALAŞI YAŞADILAR!

Olayın Madonna ile Malavi yönetimi arasındaki laf dalaşı yüzünden yaşandığı belirtiliyor. Ülkenin Eğitim Bakanı, Madonna’nın ülkeye yaptığı yardımları abarttığını söylemiş, devlet başkanı Joyce Banda da bu ziyaretinde Madonna’yı makamına kabul etmemişti. Başkan Banda’nın kızkardeşi Anjimile Oponyo Madonna’nın hayır paralarını yönetmekle görevliydi ve birkaç yıl önce para akladığı iddiasıyla Madonna tarafından suçlanmıştı. Madonna’nın sözcüsü, Başkan Banda’nın Madonna’ya karşı “hınç dolu olduğunu” belirtirken, Oponyo bu iddiaları reddediyor.

Haberin Devamı