Gazete Vatan Logo
Magazin Hatırla Gönül 7. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Hatırla Gönül 7. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Star Tv'nin yeni dizisi Hatırla Gönül 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam yayınlanan son bölümünde Kazanın ardından hafızasını kaybeden Gönül kendini Tekin'in kollarında bulur. Hatırla Gönül yayınlanan 7. bölüm fragmanında Yusuf komadan çıkar çıkmaz Gönül'ün peşine düşecektir. Peki Yusuf Gönül'e kavuşabilecek mi? Hatırla Gönül heyecan dolu 7. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Hatırla Gönül 7. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Gönül hafızasını kaybediyor!

Gönül’ün durumundan faydalanan Tekin ona evli ve mutlu oldukları yepyeni bir dünya kurmuştur. Yusuf ise yaşam ile ölüm arasında bir yerde tutunmaya çalışmaktadır. Gönül hatırlayamadığı yaşamına ait sorularla boğuşurken, Tekin

sürdürdüğü ikili yaşamı gizli tutmak için her şeyi yapar. Ancak hesaplamadığı bir durum şok edici bir haberle karşısına çıkacaktır.

HATIRLA GÖNÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Gönül sonunda Yusuf’la mutluluğu yakalamıştır. Deliye dönen Tekin acımasızca hesap sorar. Yusuf her yerde Gönül’ü ararken perişan haldeki Gönül, Tekin’in tehditlerine boyun eğmek zorunda kalır.
İki düşman babanın bir araya gelmesiyle gerilim tırmanacak, ancak asıl tehlike beklenmeyen bir yerden gelerek herkesin hayatını bir anda değiştirecektir.