Gazete Vatan Logo

Hastanede evrak kayıt görevlisiydi oyuncu oldu

Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde bulunan çocuk polikliniğinde evrak kayıt görevlisi 33 yaşındaki Ata İbrahim Tuna, tiyatroda sahneye çıkıyor, televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol alıyor.

Hastanede evrak kayıt görevlisiydi oyuncu oldu

Bugüne kadar çok sayıda tiyatro oyununda sahneye çıkan lise mezunu Ata İbrahim Tuna, ’Hanımın Çiftliği’ dizisinde ’Kaçakçı Selim’, ’Yer Gök Aşk’ ve ’Dila Hanım’ dizilerinde ’Doktor’ ile ’Karagül’ dizisinde de ’Otobüs Muavini’ karakterlerini canlandırdı.

Başarılı rolleriyle dikkat çeken Ata İbrahim Tuna, 7 yıldan bu yana hastanede çalıştığını, işten kalan zamanlarını dizi setlerinde geçtiğini söyledi. Çekimleri Adana’da süren, ’Adana İşi’ adlı sinema filminde de rol aldığını belirten Ata İbrahim Tuna, oyunculuğun kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

İlk kez tiyatro sahnesine 5 Ocak 1987’de ilkokuldayken çıktığını ve Atatürk rolünü oynadığını vurgulayan Ata İbrahim Tuna şöyle konuştu: "Akademik düzeyde oyunculuk eğitimi alamadım ama kendimi yetiştirdiğimi düşünüyorum. Her rolün hakkını verebilirim. Kendime güveniyorum. Hastanede çalışmanın, insanlara yardım etmenin avantajı var oyunculuk için. Hastane yönetimi, hocalarım, mesai arkadaşlarım da hep bana destek oluyor. Gelen hastalar beni ekranlardan tanıyor ve sorular soruyor. Bu da beni mutlu ediyor."

Haberin Devamı