Gazete Vatan Logo

Hastane Randevu Alma Ve MHRS Giriş Ekranı

MHRS, hastane randevu alma konusunda tercih edeceğiniz portaldır. MHRS ile hastane randevu alma için, hastane randevu alma açıklamalarını okuyabilirsiniz. Detaylara bakalım.

Hastane Randevu Alma Ve MHRS Giriş Ekranı

MHRS olarak kullanıma açılan randevu sistemi üzerinden kolayca randevu alabilirsiniz. Hastanerandevu alma işlemleri için ilk olarak MHRS sayfasına giriş yapmalı ve sayfa üzerinden üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Oluşturduğunuz üyelik ile birlikte, istediğiniz zaman online olarak hastane randevu alma işlemlerini yapabilirsiniz. Üstelik herhangi bir ücret gerektirmeyen bu işlemler sayesinde hastanelerdebeklemenize gerek kalmadan onlineolarakrandevu alarak sağlık kurumlarına gidebilirsiniz. Hastane randevu alma konusunda internet üzerinden bilgi alamayacak ve işlem yapamayacak durumda olan kişilere diğer aile bireyleri yardım edebilmektedir.

SSK RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ

HASTANE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ

Aile Bireyleri İçin Hastane Randevu Alma

Hastane randevu alma konusunda aile içindeki bireyler için de randevu başkası tarafından alınabilmektedir. Fakat hastane randevu alma işlemlerinde kişilerin T.C. kimlik numaraları üzerinden işlem yapıldığı için ilk olarak tüm aile bireyleriiçin online MHRS sisteminden üyelik açılması gerekmektedir. Üyelik sırasında tüm bireylerin kendi kimlik bilgileri girilmeli ve bu şekilde üyelik tamamlanmalıdır. Fakat eğer isteniyorsa, tüm üyeliklerde aynı mail adresi ile telefon numarası kullanılabilir.

Haberin Devamı

Böylece herhangi bir sorun ya da yapılacak bilgilendirmede tüm hesapları tek bir telefon ve mail üzerinden kontrol edebilirsiniz. Belirtilen şekilde hesapları açıktan sonra aile bireyleri için de hastane randevu alma işlemlerini yapabilirsiniz. Bu bakımdan herkesin işlemlerini kendisinin yapmasına gerek kalmadığı gibi bilgi ve kimlik güvenliği sağlandıktan sonra istediğiniz kişi için online olarak hastane randevu alma işlemlerini yapabilirsiniz.

Eğer randevu işlemlerinizi online olarakyapmak istemiyorsanız, bir seçenek daha mevcuttur. İnternet yerine telefon ile MHRS’yi arayabilir ve randevunuzu alabilirsiniz. Telefon üzerinden randevu almak için Alo 182’yi armanız gerekmektedir. Alo 182’yi aradığınızda size gerekli yardımı yapacak personel tarafından yönlendirilecek ve bir takım sorulara yanıt vermeniz istenecektir. Böylece sorulan sorulara yanıt vermeniz ile birlikte yaklaşık 4-5 dakika içerisinde randevunuz alınmış olacaktır. Aynı şekilde aile bireyleri için de işlemi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı