Gazete Vatan Logo

Hastane önünde silahlı çatışma! Yaralılar var...

İstanbul Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde Acil Servis önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı.

Hastane önünde silahlı çatışma! Yaralılar var...

Alınan bilgiye göre, Üsküdar, Selimiye Mahallesi Tıbbiye Caddesi'ndeki hastanenin bahçesinde, aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki ailenin fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Bu sırada, bir kişi, hastane bahçesinde bulunan, plakası alınamayan otomobilden aldığı pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu, Emrah ve Erol Şimşek ile hastane çalışanlarından Adem İmay yaralandı.

Yaralılar, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrehisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay nedeniyle hastane bahçesine, çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Aralarında özel harekat polislerinin de olduğu ekipler, hastane önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde incelemelerde bulunuldu.

Öte yandan, açılan ateş sonucu başhekimlik binasının penceresinin ve hastane bahçesindeki tabelaların da isabet aldığı görüldü.

Olayın ardından kaçan şahısların yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.