Gazete Vatan Logo
Magazin Harbiye'de Sertab Erener fırtınası esti

Harbiye'de Sertab Erener fırtınası esti

Harbiye'de Sertab Erener fırtınası esti

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler, 14 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Türk müziğinin en güçlü seslerinden Sertab Erener’i ağırladı.

Sevilen sanatçı, müzik hayatının 23. Yılında sahne aldığı Harbiye’de, güçlü sesi ve geniş repertuarıyla sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Türk Müziği’nin dev ismi Sertab Erener, 14 Ağustos Cuma akşamı organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

ÇIPLAK AYAKLI SERTAB

Müzik hayatının 23.yılında eski ve yeni dillerden düşmeyen bir çok şarkısını seslendiren sevilen sanatçı, konserine sürprizle başladı.

Ev atmosferinde dekore edilmiş Açıkhava sahnesine seyircilerin arasından geçerek çıkan Erener, çıplak ayakları ile de dikkat çekti.

Sevilen sanatçı, kendi dinlediği ve sevdiği cover şarkılarla süslediği konserinde müzikseverlere yine unutulmaz bir gece yaşattı.

Güçlü sesi, sahne enerjisi, sürprizleri ve geniş repertuarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sunan Erener’e gece boyunca tüm şarkılarında Harbiye’yi hınca hınç dolduran 5 bin kişi eşilik etti.

Haberin Devamı