Gazete Vatan Logo
Magazin Hapis kararına tepki yağdı!

Hapis kararına tepki yağdı!

Gülben Ergen ile davalık olan ve mahkeme kararına rağmen aleyhte yayın yapmaya devam ettiği için 3 gün zorlama hapis yatmasına karar verilen Seren Seregil’e ünlü isimler destek oldu

Hapis kararına tepki yağdı!

Gülben Ergen üç ay önce ‘Duymayan Kalmasın’ programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırmıştı. Mahkeme kararına rağmen Serengil’in programında ve sosyal medyada aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia eden Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme sunucunun 3 gün zorlama hapsine karar vermişti. Bu kararın ardından Seren Serengil’e destek mesajları yağdı. İşte o mesajlardan bazıları:

Demet Akalın: Her zaman yanındayım güzel kalplim. Seni seviyorum.

Yeşim Salkım: Ben Seren’e ne kadar kırgın olursam olayım, bu yapılanı hak ettiğini düşünmüyorum. Bu yaptırımı haksız buluyorum.

Nur Yerlitaş: Birbirimize kızgın olmamıza rağmen Seren Serengil’in 3 gün hapis yatacak olması beni çok üzdü. Yanındayım Seren. Bunu hak etmedin.

Aslı Hünel: 3 gün değil, 3 ay hatta 3 yıl olacağını bilse bile, benim bildiğim Seren yine de doğruları savunur ve konuşur.

Dilan Çıtak: İnsanlar hakkında yorum yaparken öncelikle kendini onların yerine koyup incitmeden yorumlamaya özen göstermiş ve hep doğrunun yanında olan fazlasıyla iyimser işini yapan müthiş bir kalpsin.

Haberin Devamı

İdo Tatlıses: Kim kimin hakkında nasıl düşünür, ne konuşur, ne konuşmaz bilemem tabii ama çıkan kararlara da hayret doğrusu.

Berkay Şahin: Bence içimizde bu kadar öfke barındırmamalıyız. Aynı sektörde bulunan insanların bu kadar kin duyması tuhaf. Seren bence bunu hak etmedi.

Hakan Peker: Serenciğim çok üzgünüm. Bir an önce geçmiş bitmiş olsun. İçini ferah tut üzülme. Seni seviyorum arkadaşım.