Gazete Vatan Logo

Hanımefendiyi ikna etmeliler

Bahçeli, “Koray Aydın ve arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi ikna etmeli-ler. Hanımefendi görevine devam etmeli” dedi

Hanımefendiyi ikna etmeliler

MHP lideri Devlet Bahçeli, Genel Başkan Meral Akşener’in olağanüstü kurultay kararı almasının ardından karışan İYİ Parti’nin son durumunu değerlendirdi. Akşener’i kast ederek ‘Hanımefendiyi ikna etmeliler” diyen Bahçeli’nin çıkışı, “destek mi, köstek mi” yorumlarına yol açtı.

Soruları yanıtladı

MHP genel merkezinde, gazetecilerin “İYİ Parti’nin Afyonkarahisar çalıştayında yaşananlara” ilişkin sorularını yanıtlayan Bahçeli, şunları söyledi: İYİ Parti’nin iç işleriyle ilgili konularda yorum ve değerlendirme yapmayı etik bulmuyorum. Ancak, Hanımefendi, Twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor. Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler. Ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar. Bu demokrasi ve İP açısından son derece faydalı olacaktır.

Koray Aydın’a ‘ikna’ talimatı

Meclis’teki yemin töreni sırasında İYİ Parti milletvekilleri Bahçeli’nin elini öpmüştü. İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın da Bahçeli’yle tokalaşmıştı. Dün açıklama yapan MHP lideri, “Koray Aydın, Akşener’i ikna etsin” dedi.

Haberin Devamı