Gazete Vatan Logo

Hanım Köylü 11. bölüm fragmanında kargaşa başlıyor!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Hanım Köylü bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 11. bölüm fragmanı yayınlanan Hanım Köylü'de beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Hanım Köylü son yayınlanan 11. yeni bölüm fragmanı...

Hanım Köylü 11. bölüm fragmanında kargaşa başlıyor!

Başrollerinde Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin rol aldığı dizi Hanım Köylü bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 11. bölüm fragmanı yayınlanan dizi Hanım Köylü'nün yapımcılığını Gold Yapım üstleniyor. Hanım Köylü Pazartesi saat 20:00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

HANIM KÖYLÜ 11. BÖLÜM FRAGMANI

Koptagel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi köyde olay olur. Üstelik Nuriye ninenin kaybolması da bütün okları Koptagel ve Ferit’in üzerine çevirir. Bu olay köyde büyük bir kargaşaya sebep olur. Muhtar haklı çıkmış ve kadınlar köyün dışına çıktığında başlarına olmadık şeyler gelmiştir. Ancak gezmekten hoşlanan kadınlar muhtara karşı birlik olur ve Koptagel ve Ferit’in arkasında dururlar. Kadınların desteğini alan Koptagel ve Ferit olayı daha da ileriye götürür ve bir gezi daha düzenlerler.

Öte yandan köyde geçinmenin derdine düşen Ferit’in aklına Düzgün’ün organik ürünlerini alıp pazarlama fikri gelir. Ancak bunun için Düzgün’ü ikna etmek zorundadır. Düzgün, Ferit’ten hiç hoşlanmadığı için bu oldukça zor olacaktır.

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koptagel’in köye gelen minibüsü ve İsmaillerden dayak yemesi köyde bir anda olay olur. Koptagel İsmailleri yargılatmak için elinden geleni yaparken Fikri bu fikre şiddetle karşı çıkar. Fikri’nin İsmailleri savunması herkesi şaşırtır.

HANIM KÖYLÜ 10. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan kadınlar meclisi köyün kurallarını alt üst eden Koptagel’in de yargılanmasını istenmektedir. Bu yargılanma olayından kurtulmaya çalışan Koptagel Köyün kadınlarını minibüse ikna etmek için Ferit’le birlikte bir gezi ayarlarlar. Ferit, bu gezi için İlkgün’den yardım ister. Bu İlkgün ve Ferit’in daha da yakınlaşmasını sağlar. İlkgün, babasının da izniyle köyde bir organizasyon başlatır. Köyün kadınlarını minibüse bindirip gezmeye götüreceklerdir.

Köyün muhtarı bu gezintiye kesinlikle karşı çıkmaktadır. Muhtarın karşı çıkmasına karşın Koptagel ve Ferit kadınları gizlice gezmeye götürür. Ancak hayatlarında ilk defa köyün dışına çıkıp gezmeye giden kadınların başlarına gelmeyen kalmaz.

Haberin Devamı