Gazete Vatan Logo

Hangimiz Sevmedik 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Hangimiz Sevmedik dizisi yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Trt 1 ekranlarında yayınlarına devam eden dizi Hangimiz Sevmedik yeni bölümü ile geliyor. Peki Hangimiz Sevmedik 4. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Hangimiz Sevmedik 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

TRT 1 ekranlarında yer alan dizi Hangimiz Sevmedik dizisi henüz yolun başında olmasına rağmen başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Köhne bir mahallenin aile hayatını konu alan dizi Hangimiz Sevmedik yeni bölümü ekran karşısına gelmek için hazırlanıyor. Hangimiz Sevmedik dizisi ile ilgili bütün detaylar haberimizde yer alıyor...

BSK Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Hangimiz Sevmedik dizisinin başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı ve Veysel Diker yer alıyor. Hangimiz Sevmedik yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20:00'de TRT 1'de!

HANGİMİZ SEVMEDİK 4. YENİ BÖLÜM TANITIMI

HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şener'in bütün hayallerini bağladığı Zülfü Ziya Paşa tablosu Münir'in kafasında parçalanınca yıkılan Şener, toparlanmakta ve dahiyane bir fikirle zararı,minimuma düşürmekte gecikmeyecektir. Şener'in tüm girişimlerinin yegane ve değişmez dayanağı Ayşen, yine biricik aşkına destek vermekten geri durmayacaktır. Fakat tabloyla birlikte umutları da paramparça olan Şener, bir anlık öfkesinin kurbanı olur ve Ayşen'in kalbini kırar. Şener'in, sevdiği kadına kendini affettirmesi sandığından daha zor olacaktır. İkilinin arasının bozulması, İlyas için bulunmaz bir fırsat olur.

Haberin Devamı

Her şeyi ailelerine anlatmaya karar veren Itır ve Tarık anne ve babalarının inadı ve taşıdıkları sırrın yüküne daha fazla dayanamayıp, büyük bir tartışma yaşarlar. Itır, Tarık'ın bu sırrı açıklamayı ertelemek istemesine çok kızmıştır. Onu aşkına ve evliliğine sahip çıkmamakla suçlar. Karısına ve bu evliliğe ne kadar kıymet verdiğini göstermek isteyen Tarık, Itır için büyük bir sürpriz hazırlığına girişir. Bu hazırlık esnasında Şevket'ten alacağı destek ona pahalıya mal olacak, haberin mahalleye yanlış bir şekilde yayılmasına neden olacaktır. Mahallede yayılan Tarık'la ilgili haber, adeta çığ gibi büyür ve işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hale gelmesine neden olur.

Adile ve Münir'in çekişmeleri, ikilinin aynı mekanı hem muayenehane, hem de avukatlık bürosu olarak, ortak kullanmak zorunda kalmalarıyla iyice ayyuka çıkar. Ortaklığı kabul etmiş görünen iki inatçı aşığın da, kendilerince yıldırma planları vardır. İkilinin birbirlerini yıldırmak için uyguladığı yöntemler, her şeyi daha içinden çıkılmaz bir hale getirir. Üstelik mahallede yayılan Tarık'la ilgili asılsız haberin izini süren Adile ve Münir, hiç istemeyecekleri bir sürprizle karşılaşacaklardır.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

HANGİMİZ SEVMEDİK DİZİSİNİN KONUSU

Aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki genç olan Adile ve Münir, çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, Adile ve Münir’in gönül yollarını da birbirlerine sonsuza dek kapatmışlardı. Ailelerini bir araya getirmek, onları ikna etmek için her şeyi deneyen iki genç, başarılı olamayınca, 36 yıl önce, kaçıp evlenmeye karar verdiler.

Sabaha karşı mahalle meydanındaki çınarın altında buluşmak için sözleşen Adile ve Münir, Muğla’ya, Münir’in asker arkadaşının yanına kaçacaklardı. Kaçmak için herşeyi planlayan iki gencin hesaba katmadıkları önemli bir detay vardı. Kaçmaya karar verdikleri gece, tarihler 12 Eylül 1980’i gösteriyordu ve asker yönetime el koymuştu.

Haberin Devamı

Yanlış anlaşılmalar sonucu birbirine çok öfkelenen Münir ve Adile, başka insanlarla evlenirler. Kaderleri bir gece de değişen ikili için, artık 35 yıl boyunca değişmeyecek tek şey vardır. Birbirlerine olan öfke ve nefretleri…

Bu öfkeyle yıllarca hiç konuşmayan, bir araya gelmeyen Münir ve Adile’nin inadını kırmak için tüm sevdikleri ellerinden geleni yaparlar. Ama ne -birbirlerine yıllardır tıpkı onlar gibi aşık olan- Münir’in kardeşi Şener ve

Adile’nin kardeşi Ayşen, ne çocukluk arkadaşları, dostları, komşuları, ne de çocukluklarından beri birbirlerine aşık olan Adile’nin oğlu Tarık ve Münir’in kızı Itır onları bu inattan vazgeçirebilirler.