Gazete Vatan Logo

Hangimiz Sevmedik 28. bölümünde Hulusi komiser görevine dönebilecek mi?

Hangimiz Sevmedik 28. bölümüyle bu akşam heyecan dolu anlar yaşatacak. Hangimiz Sevmedik'in yeni bölümünde Süleyman'ın hatasından dolayı Hulusi emeklilik kararı almak zorunda kalır. Mahalleli onu görevine dönmesi için ikna edebilecek mi?

Hangimiz Sevmedik 28. bölümünde Hulusi komiser görevine dönebilecek mi?

Hangimiz Sevmedik 28. bölümünde Hulusi'nin emekli olmaya karar vermesi tüm mahalleliyi mutsuz eder. Bunu engellemek için herkes uğraşır, peki başarabilecekler mi? Itır ile Tarık'ın anne ve babalarının affını alabilmelerinin yolu da buradan geçmektedir. Hangimiz Sevmedik bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak.

HANGİMİZ SEVMEDİK 28. BÖLÜM FRAGMANI

HANGİMİZ SEVMEDİK 28. BÖLÜM ÖZETİ

Adile, Münir'e verdiği haberle onu şoka sokup bayıltmış, hemen peşinden Tarık ve Itır'dan aldığı haberle de kendisi bayılmıştır. İkisi de gözlerini hastane odasında açarlar.

Karakol cephesinde ise Süleyman'ın yaptığı bir hata Hulusi komiseri emeklilik kararı almak zorunda bırakacaktır. Mahalleli onu bu kararından döndürmek ve yapılan hatayı düzeltmek için seferber olur.

Tarık ve Itır çifti ise Münir ve Adile'ye kendilerini affettirme derdine düşmüşlerdir. Fakat bunu bir türlü başaramazlar. Bir süre sonra ikili, anne ve babalarıyla barışmanın yolunun Hulusi'den geçtiğini farkederler. Onu göreve döndürmek hem mahalleliyi ve kendilerini mutlu edecek, hem de Adile ve Münir'le barışmalarına vesile olacaktır.

Haberin Devamı