Gazete Vatan Logo

Hangimiz Sevmedik 11. bölüm fragmanında Itır ve Tarık arasında romantik anlar yaşanıyor

Hangimiz Sevmedik dizisinin 11. bölüm fragmanında Adile rahatsızlanarak hastaneye kaldırılıyor. Adile'nin durumunu öğrenen mahalleli telaşlanıyor. Hangimiz Sevmedik'in yeni bölümünde Minur Adile'nin yanından ayrılmıyor. Adile iyileşecek mi? Cevaplar bu akşam Hangimiz Sevmedik'in yeni bölümünde olacak.

Hangimiz Sevmedik 11. bölüm fragmanında Itır ve Tarık arasında romantik anlar yaşanıyor

Hangimiz Sevmedik 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Hangimiz Sevmedik dizisinin yeni bölümünde Tarik yoldan geri dönüyor. Tarık ile Itır arasında romantik anların yaşandığı Hangimiz Sevmedik'in yeni bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak.

Yapımcılığını BSK yapım'ın üstlendiği Hangimiz Sevmedik dizisinin başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt yer alıyor. Hangimiz Sevmedik 11. yeni bölüm fragmanında Adile'nin hastahane'ye kaldırılması tüm mahallede tedirginliğe yol açıyor. Hangimiz Sevmedik 11. yeni bölüm fragmanı ile 24 Ekim Pazartesi ekrana geliyor.

HANGİMİZ SEVMEDİK 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tarık’ın İzmir’e gitmesine Adile’nin yorgun kalbi dayanamaz ve fenalaşır. Mahalleli onu hastaneye kaldırır. Tarık’ın bindiği otobüste sürpriz bir yolcu daha vardır. Tarık’la konuşur ve İzmir’e gitmemesi için ikna eder. Tarık soluğu hemen karısının yanında alır. Tarık ve Itır mahalleye geldiklerinde hiç kimse yoktur. Feridun’dan Adile’nin fenalaştığını ve hastaneye kaldırıldığını öğrenirler. Diğer yandan çok ünlü bir kahve markası Şener’in mavi kahvesine talip olur. Ancak mavi kahvenin hiç hesaba katılmamış bir özelliği vardır.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 11. BÖLÜM FRAGMANI


HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tarık Münir ile geçmişte olanları konuşmaya kararlıdır. Ancak o sırada Süleyman’ın Şener’i tutuklaması ve sokakta yaşanan hengame buna engel olur.

Tarık’ın açtığı boşanma davası ile sarsılan Itır üstüne Adile’den Tarık’ın Hale’ye aşık olduğunu ve Adile’nin onları evlendirmek istediğini duyunca yıkılır.

Itır ile Tarık’ın evli olduğunu öğrenen Hulusi ve İhsan tüm mahalleli ile bu evliliği kurtarmak için seferber olur. Öte yandan Şener ve Ayşen’in de bu konuda farklı bir planı vardır.
Mahallelinin zehirlenmesinde suçu olmadığı anlaşılan Şener’e Hulusi kahve büfesini geri verir. Şener markasını duyurabilmek için değişik ve özel bir kahve yapmak üzere kolları sıvar.
Tarık’a İzmir’deki hastaneden olumlu cevap gelmiştir. İzmir’e gitmek için yola koyulur.

Haberin Devamı