Gazete Vatan Logo
Magazin Hangi konsere neden gidelim?

Hangi konsere neden gidelim?

Dünyaca ünlü müzisyenler bu yaz en iyi performanslarını sergilemeye geliyor. Kafalar karışık, bütçeler sınırlı... Peki, hangi konser size göre? Paranızı boşa harcamamanız için konser tüyolarına dikkat etmelisiniz.

Metal müzik tutkunları için

- Oylar verildi, setlist hazır Metallica, 13 Temmuz akşamı İstanbul’da bir kez daha stadyum doldurmaya geliyor. İTÜ Stadyum’da gerçekleşecek konser bol ateşli olacak.

- 22 Haziran günü ise Maslak Arena’da Hi-Voltage Festival’inde Trivium ve şaşırtıcı sahne kotümleri ile Ghost’u izleyeceğiz.

- Metallica geldi peki Megadeth’siz olur mu? O zaman Rock Off’a alalım sizi... Megadeth, HIM, Amon Amarth, Haggard gibi bayağı sağlam bir kadro 2-3-4 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta.

90’lar ruhunu özleyen hayranlara

- Kareli gömleklerinizi çıkartın, grunge’ın üstadları, karizmatik Chris Cornell’in vokalliğini yaptığı Sound Garden ve trip hop müziğin öncüsü Massive Attack, 6 ile 7 Haziran’da 100% Fest kapsamında Küçükçiftlik Park’ta olacak.

Ayrıca İngiltere’nin çılgın grubu Kaiser Chiefs, Trentemoller ve karanlık soundları ile dikkat çeken Wild Beasts de sahne alacak isimler arasında.

- Aynı zamanda Black Box’ta 19 Haziran günü Travis, bir kez daha Türk hayranlarına selam verecek. Sanatçının Sing şarkısını bilmiyorsanız, konsere gitmeyin!

Efsanelere inanlara...

- Belki de İstanbul’da son kez Bob Dylan’ı izleyeceğiz. Gelecek ne gösterir bilemeyiz ama rock müziğinin efsanevi ismi 20 Haziran gecesi İstanbul Black Box’ta sahne alacak.

- Bir başka tarihi isim Neil Young&Crazy Horse ilk kez yeni albüm ve klasiklerini de yanına alıp 15 Temmuz akşamı Küçükçiflik Sahne’sine ayak basacak.

- Manu Chao La Ventura başlı başına protest bir duruş ve yaklaşımla efsanedir. Ekşi Fest, ikna etmiş getirmiş gitmemek olmaz. Konser 21 Haziran’da Life Park’ta olacaklar.

İlk kez izleyeceğimiz isimler

- Punk müziği hâlâ yaşıyor, Pixies turnede ve ülkemize uğruyor. 24 Haziran günü Black Box’ı aydınlatmaya geliyorlar.

- Portishead’in canlı performansı şehir efsanesidir. 20 Ağustos günü Midtown Fest kapsamında KüçükÇiftlik Park sahnesinde unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

- “Bu gelecek isimler beni kesmedi” diyorsanız işte size, sahnede adeta bir şov makinesine dönüşen Lady Gaga. 16 Eylül’de Gaga, İTÜ Stadyumu’nu geliyor.

Haberin Devamı