Gazete Vatan Logo
Magazin Hande Subaşı ünlü playboyu dize getirdi! Jübile yapıyor!

Hande Subaşı ünlü playboyu dize getirdi! Jübile yapıyor!

Hande Subaşı, bir dönemin ünlü playboylarından iş adamı Alican Ulusoy'u dize getirmeyi başardı. 4 Nisan'da yüzük takacak olan çift, ilişkileri daha 1 yılı doldurmadan evlilik kararı aldı.

Hande Subaşı ünlü playboyu dize getirdi! Jübile yapıyor!

Oyuncu Hande Subaşı, bir dönemin hızlı playboylarından iş adamı Alican Ulusoy’u dize getirmeyi başardı! İlişkileri bir yılı doldurmadan evlilik kararı alan çift, 4 Nisan’da yüzük takacak. Çapkınlar ligine veda etmeye hazırlanan Ulusoy ile Subaşı’nın nikahı ise, 22 Eylül’de Londra’daki Türk Konsolosluğu’nda gerçekleşecek. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, Hande Subaşı ve Alican Ulusoy’u kaleme aldı. İşte o yazı…

Çapkınlar Ligi'nin bir dönemki as oyuncularından olan iş insanı Alican Ulusoy, jübile yapıyor! Evet, yanlış okumadınız... Bir dönemin hızlılarından olan Alican Ulusoy, kendisine 'güzel adam' diye hitap eden oyuncu sevgilisi Hande Subaşı ile nikah masasına oturuyor.

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU

Geçen yıl Ulusoy'un ablası Merva Bilginer'in 19 Mayıs'taki doğum günü partisinde tanışıp flört etmeye başlayan aşıklar, ilişkilerinin birinci yılı dolmadan evlilik yolunda ilk adımı atmaya karar vermişler. Büyük gün ise 4 Nisan...

AİLE ARASINDA NİŞAN

4 Nisan'da, Hande Subaşı'nın annesinin evinde aile arasında gerçekleşecek bir törenle nişanlanacak olan çift, arayı çok açmadan da gelin-güvey olacak.

Haberin Devamı