Hande Subaşı kimdir?

12 Ağustos 2018 Pazar - 11:46 | Son Güncelleme : 12 08 2018 - 11:46

Hande Subaşı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Pek çok önemli dizi ve filmde rol alan Hande Subaşı'nın hayatına dair bilgiler merak ediliyor. İşte Hande Subaşı hakkındaki tüm ayrıntılar...


Hande Subaşı'nın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi bilgileri haberimizde derledik. Güzelliğiyle dikkat çeken Hande Subaşı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

HANDE SUBAŞI KİMDİR?

Hande Subaşı (d. 21 Şubat 1984), Türk oyuncu ve manken. 2005 Miss Turkey birincisidir. 1984 yılında Ankara'da doğan Hande Subaşı, orta ve lise eğitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesinde tamamladiktan sonra İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu. 2005'te katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasını kazandı. Sonra Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı. Adak ve Kuşdili gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra ATV'de yayınlanan Elveda Rumeli adlı dizide Vahide karakterlerini canlandırdı. 2009'da Gelecekten Bir Gün ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm iki tane filmlerinde oynadı. Ve Elde Var Hayat dizisiyle kamera karşısına geçti. 29 Ekimde vizyona giren Anadolu Kartalları filminde Çelist Burcu karakteriyle sinemada yer aldı. 2012 yılında Show TV'de yayınlanan Düşman Kardeşler adlı dizide "Selin" karakterini oynamaya başlamıştır. En son Merhamet adlı televizyon dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır.Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandırdı ve senaryo gereği diziden ayrıldı. Şimdi ise Bahtiyar Ölmez dizisinde Aylin karakterini canlandırmaktadır. 

Filmografi:

Adak (2006)   

Kuşdili (2006)   

Elveda Rumeli (2007-2009)   

Gelecekten Bir Gün (2009)   

Güneşi Gördüm (2009)   

Elde Var Hayat (2010)   

Anadolu Kartalları(2011) 

 Düşman Kardeşler Selin (2012)   

Merhamet (2013)   

Diriliş:Ertuğrul - Aykız (2014 -2015)   

Bahtiyar Ölmez - Aylin (2017-2018)   

Aşk Uykusu - Seda (2018)