Gazete Vatan Logo

Hande Soral kimdir?

Reytingleri alt üst eden İçerde dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu Bensu Soral'in kardeşi olan Hande Soral evliliğe ilk adımını attı. Hande Soral uzun zamandır birlikte olduğu İsmail Demirci ile sözlendi. Gündeme bomba gibi düşen haber ile Hande Soral'in kim olduğuna dair araştırmalar da başladı. İşte tüm detaylar...

Hande Soral kimdir?

İsmail Demirci ailesiyle uzun zamandır birlikte olduğu Hande Soral'i istemeye gitti. Mutlulukları gözlerinden okunan Hande Soral ile İsmail Demirci yüzüklerini takarak sözlendi. İşte merak edilen Hande Soral'in hayatına dair bilgileri sizler için paylaştık.

HANDE SORAL KİMDİR?

Hande Soral'in oyunculuk hayali Komedi Dükkanı ile gerçek oldu. 1987 yılında İnegöl'de doğan Soral'ın Bensu ve Bedirhan isimli ikiz kardeşleri vardır. Kardeşleri de kendisi gibi oyuncudur. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamlayan Soral, daha sonra İstanbul’a gelerek Bilgi Üniversite’sinin Psikoloji bölümünde öğrenimini tamamladı. Tolga Çevik ile birlikte Komedi Dükkanı'nda yer alan ve adından çok söz ettiren Soral'ın oyunculuk hayatı ve kariyeri de bu sayede başlamış oldu. Yönetmen Parlak, Soral’ın performansını beğenerek ona oyuncu olmayı teklif etti. Bu teklif üzerine Soral’ın tüm hayatı değişti ve oyunculuk yapmaya başladı. Bir röportajında şu açıklamalarda bulundu: "Bende nasıl bir ışık gördüler bilmiyorum. Sahnenin tekrarını izlediğimde sadece sahneden gülen ve komutlara uyan bir kız görüyorum."

Haberin Devamı