Gazete Vatan Logo
Magazin Hande çok değişti!

Hande çok değişti!

Daha önce lüks harcamalarıyla çok konuşulan Hande Ataizi anne olduktan sonra duruldu.

Geçen Pazartesi günü bir kız arkadaşım Nişantaşı’ndaki Topshop mağazasında Hande Ataizi ile karşılaşmış. ‘Makyajsız ve oldukça yorgun gözüküyordu’ dedi. Kolay değil, daha yeni anne oldu Hande... Bebeği Aslan Leon için bir süre daha uykusuz geceleri olacak. Mağazaya girer girmez hemen indirimde olan ayakkabılara yönelmiş. Cep telefonunu koltuğun üzerine bırakıp reyondaki babetleri tek tek denemeye başlamış. Beğendiği ten rengi bir babeti eline alarak kasada ödeme yapmış ve mağazadan çıkmış. Arkadaşım koltukta Hande Ataizi’nin iPhone marka cep telefonunu unuttuğunu fark edip hemen görevliye teslim etmiş. 10 dakika sonra nefes nefese içeriye Hande girmiş, cep telefonuna kavuşmanın mutluluğuyla evinin yolunu tutmuş.

Devir ekonomi devri!

Merak edip arkadaşıma sordum; ‘Hande’nin satın aldığı ayakkabı ne kadardı?’ diye. ‘49 lira’ diye karşılık verdi. İşte biz kadınlar alışveriş yaparken böyleyiz.

49 liralık bir ayakkabı bile başımızı döndürebiliyor. 49 ya da 1000 TL hiç fark etmiyor. Tabii Hande için eskiden durum farklıydı. Ev tutmak yerine lüks otellerde kalan, jaguar marka otomobiliyle haftalarca konuşulan Hande, ayakkabı ve çantaya fena halde düşkündü. Yabancı markaların pahalı modellerinin ilk müşterisi Hande’ydi. Bu ayakkabılara da en az bin lira öderdi. Ama yaş ilerleyince, bir de sorumluluklar artınca insan ister istemez değişiyor. Hande de anne olduktan sonra çok değişti. Bebeğinin geleceği için harcamalarına sınırlamalar getirdi. Sonuçta devir ekonomi devri.

Haberin Devamı