Gazete Vatan Logo
Magazin Hamdi Alkan yardım istedi!

Hamdi Alkan yardım istedi!

Yaptığı işlerle adından söz ettiren Hamdi Alkan kızları ve eşi Selen Görgüzel için neden yardım istedi? Üniversite sınavına giren Hamdi Alkan'ın eşi ve kızları başarılı oldu mu? İşte merak edilen soruların cevaplar ve Hamdi Alkan'a dair bilgiler...

Hamdi Alkan yardım istedi!

Ünlü komedyen Hamdi Alkan eşi Selen Görgüzel ve kızlarının YGS sınavından başarılı bir puan almalarının ardından esprili bir yaklaşımda bulundu. Hamdi Alkan üç hanımda üniversite okuyacak, ekonomik destek bekliyorum diyerek kırdı geçirdi. LYS sınavına girmeye hak kazanan Selen Görgüzel ise; ''Baraj 180 ben 200 puan aldım. Hiç çalışmamıştım. Psikoloji okumak istiyorum'' dedi.

Şimdi Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in açıklamalarına göz atalım;

Geçen yaz 145 civarı bir kilom vardı, şu an 92 kiloyum. Selen'le tanıştım. Önce içimi eritti, sonra dışımı eritti. İçim hala eriyor o ayrı. Kiloluyken de şimdi de fotoğraflarımla barışık bir insanım. Sağlık sorunları baş göstermeye başladı. Eğilemiyordum. Şu an bunu yapabiliyorum ve bu durum benim için en büyük kazanç.

İçki ve sigarayla aram yok. Tek zevkim yemek yemekti. Onunla da arama mesafe koydum. Antakyalı'yım. Gurme şehrinden geliyorum. Künefenin anavatanından geliyorum. Annem Helva Hanım çok güzel yemekler yapardı. Tedavimiz çok güzel bir şekilde devam ediyor. Psikolojik destek de alıyorum. Şişmanlık bir hastalık. Bu ameliyat da çözümlerden biri. Bizim gibi sınırı geçenler için estetik değil, çözüm. Doktorlarımızla ve uzmanlarla konuştuk. Ben çok araştırdım. Ameliyat olmadan önce arkadaşlarımla konuştum.

Haberin Devamı

Pideciye gidince 1,5 pideyi indirebiliyordum. Şimdi azıcık yiyebiliyorum. Bir ara 'zayıflatamıyorsan, şişmanlat' taktiğini uyguladım. Benim sete bir gelin market gibi.Hayattaki en büyük motivasyonum Selen. Ona olan sevgim, ona olan aşkım... Ve 3 tane kızım var. Onlar için, bu ülke için daha güzel şeyler yapacağım. Eşim benim aşkım, her şeyim, son durağım...
Cem Yılmaz müthiş bir zeka. İçinde bulunduğu durumdan anında faydalanıp, onu patlatabiliyor.Ata Demirer, Eyvah eyvah serisi ile muhteşem bir kulvar yakaladı. Şahan Recep İvedik serisini çok başarılı canlandırıyor. Ben gülüyorum. Milyonlarca insan onu izliyor. Aynı zamanda Coen Kardeşler'in filmini de seviyorum. Etliyle sütlüyü karıştırmamak lazım.
Hamdi Alkan'ın satır başları böyleyken Selen Görgüzel ise ; Konu doğum günü olunca ikiliye, geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren Zehra'ya annesi Hülya Avşar'ın aldığı iddia edilen 400 bin TL değerindeki Range Rover marka Jeep hatırlatıldı. Etrafa bakarak ticari taksileri gösteren Hamdi Alkan, daha sonra "Cip değil ama cips aldık" diyerek espriyi patlattı.
Söze giren Selen Görgüzel ise "Kendisi çalışsın alsın. Daha genç, yolun başında. Para kazanmanın, emek vermenin ne demek olduğunu öğrensin." diye konuştu. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Hamdi Alkan, kilo vermeye devam ettiğini ve formunu korumaya çalıştığını söyledi.
HAMDİ ALKAN KİMDİR?
Hamdi Alkan (d. 1967, Hatay, Türkiye) sinema yapımcısı, yönetmeni, tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu.
Antakya‘da Döver köyünde doğmuştur. Biri kız, beşi erkek 6 kardeşin en küçüğüdür. Babası emekli memur, annesi ev hanımıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Antakya‘da okudu. Daha sonra İstanbul‘a gelerek kazandığı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünde okudu, 12 senede elektrik mühendisi olarak mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde tiyatro hocalığı, genel sanat yönetmenliği yapmaktadır.
Yıldız Teknik Üniversitesi oyuncularının bütün oyunlarına bazen yönetmen, bazen sponsor olarak destek olmaktadır.
İlkokul sıralarında tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Ortaokul ve lisede bütün okul müsamerelerine katılırdı.
13 Mart 2015 tarihinde Tokat'ta gösterime giren ve günler öncesinden biletleri tükenen Selam:Bahara Yolculuk filminin yönetmenliğini üstlenmiştir. Başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan yer almakta ve filmde rol alan Türk oyunculara Mıktıbek Apazov, Egemberdi Bekboliev, Nazira Aitbekova gibi Kırgız oyuncular da eşlik etmektedi.
1990’lı yıllarda TRT‘de başlayan “3 aşağı 5 yukarı” adlı programla TV dünyasına adım attı. Gafur Hüner ve Yalçın Menteş‘le çalıştı. Hamdi Alkan, TRT’de ve birçok özel kanalda skeçler ve komedi programları yaptı. Televizyonlarda spor kendi yaptığı komedi programı Öz ofsayt’la başladı. Daha sonra “Reyting Reyting” sonrasında” "Reyting Hamdi” ve “Hamdi Alkan TV” olarak bilinen komedi programlarını yapmaya devam etti. Daha sonra kendi dizilerini çekmeye başladı.
Sadece çocukların yer aldığı TV’deki ilk çocuk mizah programı olan “Yumurcak TV”yi ATV’ de 36-37 hafta yaptı.
2001 yılında “Şellale” adlı filmde konuk oyuncu olarak Hülya Koçyiğit, Tuncel Kurtiz, Aykut Oray, Ali Sürmeli, Ege Aydan, Nurgül Yeşilçay, Fikret Kuşkan ile birlikte oynadı.
2004 yılında Show TV’de Türkiye'nin Yıldızları yarışması projesini yaptı. Buradan dereceye giren Beren Saat ve Engin Akyürek oynadığı dizilerde meşhur oldu.
2007 yılında Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım sinema filminin yönetmenliğini yaptı. Filmin bşrollerinde Vural Çelik, Yasemin Çonka, Hakan Yılmaz, Tamer Karadağlı ve Mahkûmlar oynadı.
Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı ve 2009 yılında Hamdi Alkan‘ın yönetmenliğini yaptığı Dersimiz Atatürk sinema filminde başrollerde Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Batuhan Karacakaya, Canan Hoşgör, Tolga Savacı oynamıştır.
Yüzmekten ve yatağına uzanıp film seyretmekten hoşlanan Hamdi Alkan’ın; afişler, teneke oyuncaklar, eski jilet koleksiyonu, kibrit koleksiyonu, dürbün koleksiyonu, resim koleksiyonu, tesbih koleksiyonu, kalem koleksiyonu, çakı koleksiyonu, kartvizit koleksiyonu gibi koleksiyonları vardır.
Hamdi Alkan, 1989 yılında 22 yaşındayken Canan Hoşgör ile evlendi. Zeynep (d. 1998) ve Ayşe (d. 2007) adlarında iki kızı vardır. Hamdi Alkan, 1999 yılında eşi Canan Hoşgör’den boşandı, daha sonra 2006 yılında tekrar evlendiler. 2012 yılının Mart ayında tekrar boşandılar.
Hamdi Alkan, 24 Nisan 2014 tarihinde Selen Görgüzel ile Roma’da evlendi.

Haberin Devamı