Gazete Vatan Logo
Magazin Halloween BUGECE farkıyla yaşanır

Halloween BUGECE farkıyla yaşanır

Yılın en heyecan verici Halloween etkinliği FREAK SHOW, 3 Kasım Cumartesi gecesi BUGECE organizasyonu ile Zorlu PSM’de

Halloween BUGECE farkıyla yaşanır

Dünya’nın en iyi sanatçılarını ağırlayan ve ilk iki yılında tüm biletleri tükenen organizasyon, bu yıl Türkiye’de ilk defa Detroit Love ekibine -Carl Craig & Moodymann- ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Techno’nun başkenti Detroit şehrinin büyükelçisi olarak bilinen Carl Craig, 30 yıllık DJ kariyerini yanına alarak elektronik müzik severlere büyüleyici bir gece yaşatacak.

Gecenin ikinci performansı ise, 90’lardan günümüze müzik piyasasına yön veren efsanevi sanatçı Kenny Dixon Jr aka Moodymann! House’un ritimlerinin üzerine attığı hip-hop, blues ve jazzy soundları ile bilinen bu artist, elektronik müziğin 1. Jenerasyon, ilk temsilcilerdendir.

Şehrin göbeğinde, 5 yılda 2 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM’in ana sahnesi BUGECE’nin sıra dışı konseptiyle bambaşka bir atmosfere sahip olacak. Festival tadındaki bu etkinliğe, 2. sahnede, Zorlu Studio kabininde Underground sahnelerin en yaratıcı ismi Jonas Kopp ve Jeton Records’tan Ferhat Albayrak ve Uğur Project eşlik edecek.

Merakla beklenen bu Halloween partisi, 3D video mappingi, akustik ses altyapısı ve sıra dışı dekoru ile Zorlu PSM’i baştan yaratırken size sadece kostümünüzü seçmek kalıyor!

Haberin Devamı