Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Haliç'e yatırım yapanlar kazançlarını katlayacak

Kağıthane’nin ardından Haliç’in kentsel dönüşüm sürecine dahil olması, Haliç’i yatırımcıların ilgi odağı haline getirdi. Bölgenin tarihi dokusu, manzarası ve ulaşım kolaylığı özellikle yabancıların ilgisini çekiyor.

İstanbul’un merkezi lokasyonlarında projeler geliştiren Nef, bu kez bu yıl içinde teslim edeceği Nef Haliç projesiyle dikkat çekiyor. Nef Haliç, zamanınızın büyük kısmını trafikte geçirmenize gerek kalmadan, hayalinizdeki bahçeli site hayatını şehrin merkezine getiriyor.

Metro durağı kapısında, 9 üniversitenin tam ortasında
Nef Haliç, küçük metrekarelerde ve şehrin hızına ayak uydurabilecek yakınlıkta yaşamayı tercih edenler için Suites ile biraz daha büyük metrekareleri tercih eden yeni evli ve genç profesyoneller için Flats olmak üzere iki farklı seriden oluşuyor.

Nef Haliç’te kapınızın önünde metro durağı, iki metro durağı sonra ya da 1100 metre uzaklıkta da metrobüs durağı bulunuyor. Levent’e 7 km, Taksim ve Mecidiyeköy’e 5 km uzaklıkta olan Nef Haliç; Eyüp Rami Kışla Caddesi, Topçular metro durağının karşısında yer alıyor. Nef Haliç ayrıca, yaklaşık 20 bin üniversite öğrencisinin okuduğu 9 ayrı üniversiteye rahatça ulaşılabilecek bir konumda bulunuyor.

Dünyanın en yüksek binasının mimarı SOM tasarladı
New York’taki İkiz Kuleler’in yerine inşa edilen “One World Trade Center”ın ve dünyanın en yüksek binası “Burj Khalifa Dubai”nin mimarı SOM’in tasarladığı Nef Haliç’te, kapı kolundan asansör düğmesine kadar her detay dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyor.

24 odalı 60 m2 ev
Bir Nef keşfi olan Foldhome, 5 bin m2'lik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 metrekarelik ev için de sunan mimari bir yaklaşımdır. Standart bir evin içine sığamayacak, hatta alışılmış sitelerin sosyal tesislerinin kapsayamayacağı kadar farklı ünite sunan Foldhome sistemi sayesinde ev sahipleri; müzik odası, play station odası, özel sinema, karaoke - party odası, müzik odası, mini futbol -basketbol ve gusto odası gibi 24 farklı üniteden rezervasyon sistemi ile yararlanabiliyor. Sistemin en önemli özelliklerinden biri olan kullan-öde sistemi ile Foldhome ünitesini dilediğiniz zaman evinize ekleyip dilediğinizde çıkarabiliyor, bedelini ise sadece kullandığınızda ödüyorsunuz. Nef Haliç Foldhome üniteleri Dror Bensherit, Sebastien Leon, Harry Allen gibi dünyaca ünlü endistriyel tasarımcılar tarafından tasarlanıyor.

Ayda 1250 TL ödeyerek daire sahibi olmak mümkün
Haliç’in tarihi manzarasına hakim dairelerin de bulunduğu Nef Haliç’te, 43 ile 142 m2 arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 düz ve iki katlı loft dairelere 200.000 TL’den başlayan fiyatlarla, ayda 1250 TL’den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün. Nef Suites 47, 2013 Ağustos ayında; Nef Flats 02 ise 2013 Aralık ayında teslim edilecek.

Nef Haliç ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak ve randevu almak için www.nefhalic.com websitesini ziyaret edebilir ve 0 850 250 0633 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.

Haberin Devamı