Gazete Vatan Logo

Hakan Şükür’ün ABD’de ortağı Topbaş’ın damadının ağabeyi!

AMERİKA’NIN California eyaletinde hayatını sürdüren eski futbolcu, FETÖ firarisi Hakan Şükür, son olarak ABD’deki yaşantısıyla gündeme geldi.

Hakan Şükür’ün ABD’de ortağı Topbaş’ın damadının ağabeyi!

Anadolu Ajansı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan haberde, Şükür’ün ve ailesinin ABD’Deki lüks hayatı haberleştirildi. Bu haberde, Şükür’ün California’nın en lüks caddelerinden, Apple, Google gibi teknoloji devlerinin bulunduğu Universty Caddesi’nde işlettiği Tuts Cafe adını verdiği işletmesinin görüntüleri yer aldı.

ORTAĞI ÇIKTI

Doğan TV Washington temsilcisi Serdar Cebe’nin haberine göre Hakan Şükür, Tuts cafe’yi tek başına işletmiyor ve bir ortağı var. Ortağı ise kamuoyunun yine FETÖ davasından tanıdığı bir isim olan Ahmet Said Kavurmacı. Ahmet Said Kavurmacı, FETÖ davasından yargılanan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın ağabeyi. Resmi kayıtlara göre, Universty Caddesi’ndeki işyerinin ilk başvurusu Kavurmacı tarafından 7 Eylül tarihinde yapılıyor. 9 Eylül’de ise ruhsat için izin veriliyor. Hakan Şükür ise daha sonra finans ortağı olarak, Tuts Cafe’yi işletmeye başlıyor.