Gazete Vatan Logo

Hakan Şükür'den suç duyurusu!

Şükür: “Şike davasının ek klasörlerinde hakkımda çıkan küfürleri gördüm. Tanıdığım insanlardı, hatta bir tanesini evimde bile ağırladım. Hakkımdaki mevzular çok basit konular değil. Bu yüzden de şikayet dilekçemi verdim.”

AKP Milletvekili Hakan Şükür, şike soruşturması ek delil klasöründe yer alan tapelerde, eski TFF Başkanı Mahmut Özgener ile Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve Alaattin Yıldırım’ın kendisi hakkındaki küfürlü konuşmaları nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şükür, “Bu durum beni ve ailemi fazlasıyla huzursuz ve mutsuz etti. Beraber olduğum birinden gelmesi çok üzdü. Bu sürece bu şekilde dahil olmak üzücü. Ek klasörlerde ortaya çıkan talihsiz, tatsız ve çok üzücü bir durum nedeniyle buradayım. Hukuksal haklarımı şikayet üzerine adliyeye geldim. Bahsi geçen kişileri şikayet ettim’’ ifadelerini kullandı.

BUNDAN sonraki süreci takip edeceğini söyleyen Şükür, ‘’Bir televizyon programında şike davasının ek klasörlerinde hakkımda çıkan çeşitli küfürleri gördüm. Milletvekilliğinden önce de spor dünyasının içerisindeydim. Tanıdığım insanlardı, hatta bir tanesini evimde ağırladım.

HAKKIMDA konuşulan mevzular çok basit konular değil. Kişilik haklarım her şeyin önünde gelir. Ben bugün (dün) bu düşünceyle her zaman hukukun üstünlüğüne yemin etmiş bir kişi olarak en yetkili merci adalet önüne geldim ve şikayet dilekçemi verdim. Bundan sonraki süreç ne getirir bilmiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı