Gazete Vatan Logo
Magazin Hakan Çalhanoğlu çok fena yakalandı

Hakan Çalhanoğlu çok fena yakalandı

Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, geçen yıl çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile evlenmişti. Çift, haklarında çıkan haberlerle ilgili hala bir açıklama yapmamışken bu kez sosyal medyaya düşen bir fotoğraf ortalığı karıştırdı. . Boşanma arifesinde olduğu konuşulan futbolcu, Milano'da yabancı bir güzelle eğlendi

Hakan Çalhanoğlu çok fena yakalandı

Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, geçen yıl çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile evlenmişti. Çift, haklarında çıkan haberlerle ilgili hala bir açıklama yapmamışken bu kez sosyal medyaya düşen bir fotoğraf ortalığı karıştırdı.

ÇİFTİN EVLİLİKLERİ ÜZERİNDE KARA BULUTLAR DOLAŞMAYA BAŞLADI

Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz yıl çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile evlenmişti.Düğün dansları ile günlerce konuşulan çiftin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı.Çiftin boşanacağı iddia edildi.

BİRBİRLERİNİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN SİLDİLER

Çiftin sosyal medya hesaplarında birlikte çekilen tüm fotoğrafları silmeleri ve birbirlerini takipten çıkarmaları boşanma iddialarını güçlendirdi.Çift, haklarında çıkan haberlerle ilgili hala bir açıklama yapmamışken bu kez sosyal medyaya düşen bir fotoğraf ortalığı karıştırdı.

Kimliği belli olmayan fotoğraftaki kadınla yakalanan Çalhanoğlu'nun bu görünleri çok tattışma yaratacak cinsten.