Gazete Vatan Logo
Magazin Hakan Altun: Gençlik yıllarımda kayıyordum!

Hakan Altun: Gençlik yıllarımda kayıyordum!

Hakan Altun, kayak yapmayı sevdiğini ancak ameliyat olduğu için buna cesaret edemediğini söyledi. Altun, 'Gençlik yıllarımda kayıyordum, ders almıştım. Ama şimdi kayanları keyifle izliyorum. Artık korkuyorum düşerim başımı falan yararım.' dedi.

Hakan Altun: Gençlik yıllarımda kayıyordum!

Şarkıcı Hakan Altun, Unitravel ev sahipliğinde gerçekleştirilen Selfy Whitefest 2018'de sahne aldı.

Sahne öncesi basın mensuplarıyla barbekü partisinde bir araya gelen Hakan Altun, mangal başına geçti. Ünlü sanatçı gece ise kendisini dinlemeye gelen yaklaşık iki bin kişiye, şarkıları ve sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

"MANGAL BABA MESLEĞİ"

Hakan Altun, babasının da köfteci dükkanı olduğunu dile getirerek, "Rahmetli babamın eskiden köfteci dükkanı vardı, hala duruyor. Arada uğruyorum çocukluğumda çalıştım çünkü orada. Ben zaten mangalcıyım. Salata ve mangalı çok iyi yaparım” dedi.

"AMELİYAT NEDENİYLE KIYAMIYORUM"

Kayak yapmayı sevdiğini ancak ameliyat olduğu için buna cesaret edemediğini söyleyen Hakan Altun, “Gençlik yıllarımda kayıyordum, ders almıştım. Ama şimdi kayanları keyifle izliyorum. Artık korkuyorum düşerim başımı falan yararım. Ama dünyanın en özgürce şeyi bence zirveye çıkıp aşağı inmek büyük keyif” ifadelerini kullandı.

CENGİZ KURTOĞLU İLE YENİ ALBÜM

Cengiz Kurtoğlu ile birbirlerinin şarkılarını seslendireceklerini açıklayan Hakan Altun “Cengiz abiyle projemiz var. 6 şarkı o, 6 şarkı ben. Ben onun şarkılarını seslendirdim, o benim 6 şarkımı seslendirdi. Çarşamba günüde gidip bir şarkıyı beraber okuyacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"KİLO ALMAK İSTEMİYORUM"

Hakan Altun’u izlemeye gelenler arasında yer alan Cengiz Kurtoğlu’da bir ara mangalın başına geçerek 45 kilo verdiğini tekrar kilo almak istemediğini belirterek, “Sucuk muhteşem. Ben şimdi çekimlerinizi arkadan izliyordum. Yıllarca şikayet ettiniz bana, ‘niye bu kadar kilolusun’ diye. Şimdi böyle şeylerden uzak durmam gerekiyor. Ama ben dayanamadım geldim. Zannediyorum biraz sonra dayanamayacağım 5 tane köfte yiyeceğim” şeklinde konuştu.

"YENGENİZ SÜREKLİ ARIYOR"

Eşi Fadime Kurtoğlu’nun kendisini Uludağ’a yalnız gönderdiğini ve sürekli aradığını söyleyen Cengiz Kurtoğlu, “Fadime yengeniz 5 dakikada bir telefon açıyor. Ben normalde onsuz bir yere gitmem ama Hakan yanımda diye izin aldım bu sefer” dedi.