Gazete Vatan Logo
Magazin Hakan Altun: Ben sanal bakirim

Hakan Altun: Ben sanal bakirim

Şarkıcı Hakan Altun, teknolojiye uzak bir insan olduğunu belirtirken, özel hayatına ilişkin de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hakan Altun: Ben sanal bakirim

Sosyal medya platformlarından hesabı olmadığını belirten Hakan Altun, "Büyük teknoloji özürlüyüm. Telefonu sadece 'alo' demek için kullanıyorum. Ara sıra da mesaj yazıyorum. Mesaj da bile sıkıntı yaşıyorum. Mesela 'MRB' veya 'CNM' yazamam. İlla ki uzun uzun yazacağım. Takıntılıyım. İmla ile ilgili. Sanal Bakirim ben" dedi.

"Bir gün mahallenin bakkalından bir şeyler alacağım. Bir teyze ile karşılaştım. 'Oğlum ne zaman evleniyorsun?' diye sordu" şeklinde bir anısını paylaşan ünlü şarkıcı, "Sanırım benim aile kavramına bakış açımdan kaynaklı, herkes benim evlenmemi istiyor. Annem bile bu kadar ilgilenmiyordur sanırım. 9 senedir hayatımda kimse yok. Bunun sebebi artık aşkı hissedememem" ifadelerini kullandı.

Emel Müftüoğlu'nun sunduğu "360 Derece Emel'ce"nin konuğu olan Hakan Altun, "Sahnenin çok zorlukları var. Kimse sahne arkası ve önü stresini anlamıyor. Babam hastanedeyken sahneye çıkmak zorundaydım. Çalıştığım 3 saat içinde profesyonel olmak gerekiyor. 27-28 yıl oldu. Hayatımın çoğu sahnede geçti. 'Sahne tozunu yutan bir daha bırakamaz' cümlesi bana çok ters geliyor. Şarkıcılığı tadında bırakacağım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı