Gazete Vatan Logo
Magazin Hakan Akkaya taşıyıcı anne ile baba olacak!

Hakan Akkaya taşıyıcı anne ile baba olacak!

Ünlü modacı Hakan Akkaya, taşıyıcı anne ile baba olacak. Akkaya; 'Taşıyıcı anneden çocuk sahibi olmayı istiyorum. Diğer ilişkilere karşıyım; çünkü zamanla bitiyor.' dedi.

Hakan Akkaya taşıyıcı anne ile baba olacak!

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü modacı Hakan Akkaya oldu.

"16 YILDIR AŞIK OLAMIYORUM"

Yolda gördüğü herkesin sadece kıyafetine baktığını ve iş haricinde bir şey yapmadığını d,le getiren Hakan Akkaya, "Yolda gördüğüm herkesin sadece kıyafetine ve üzerine uyup uymadığına bakıyorum. Psikoloğum artık işi biraz bırak dedi. 16 yıldır hayatımda birisi yok ve aşık olamıyorum. İşim haricimde başka bir şeye vakit ayıramıyorum. İşimle yatıp işimle kalkıyorum” dedi.

"10 PSİKOLOG DEĞİŞTİRDİM"

15 yılda 10 psikologla çalıştığını ve psikologlarını sıkılıp değiştirdiğini belirten ünlü modacı, "15 yılda 10 psikolog değiştirdim. Sürekli anlattığım için sıkılıyorum ve psikologlarımı sürekli değiştiriyorum" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE MODEL YOK"

Türkiye’de belli modeller dışında model olmadığı için kimseyi podyuma çıkartmadığını söyleyen Hakan Akkaya, "Ben podyumda askı olarak kadın seçiyorum. Diğer insanlar kendilerine göre kadın görüp beğeniyor. Türkiye’de de belli başlı modeller haricinde podyuma kimseyi çıkartmıyorum çünkü model yok” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"İNSANLARI SINIFLANDIRMAMAYI ÖĞRENDİM"

30 yaşından sonra çok değiştiğini ve insanları sınıflandırmamayı öğrendiğini vurgulayan Akkaya, "30 yaş benim için çok farklı. Eskiden çok ukalaydım. 30 yaşımda ünlü oldum kendi markamı kurdum. İnsan ayırmamayı ve sınıflandırmamayı öğrendim” dedi.

"TAŞIYICI ANNEDEN ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM"

Kız kardeşinin kendisi için taşıyıcı anne bulduğunu ve baba olmak için taşıyıcı anneyle bunu sağlayacağını belirten ünlü modacı, "Kız kardeşimin iki çocuğu var. Benim de baba olmam için taşıyıcı anne buldu. Taşıyıcı anneden çocuk sahibi olmayı istiyorum. Diğer ilişkilere karşıyım, çünkü zamanla bitiyor" ifadelerini kullandı.