Gazete Vatan Logo

Haftanın en hit haberleri

Haftanın her bir gününde en çok ilgi gören haberlerini sizler için listeledik!

Bir haftayı daha geride bıraktık. Teknoloji geçtiğimiz hafta içinde oldukça hareketli geçti. Yeni nesil cihazlar hakkında söylenti ve sızıntıların yanısıra yeni cihazlar piyasaya sürüldü.

Peki bu hafta en popüler haberlerimiz hangileri oldu? En çok ilgi gören ve merak edilen haberlerimizi sizin için listeledik. Listeyi hazırlarken her günün en popüler olan haberini seçtim. Aşağıda ve sonraki sayfalarda bu haberleri inceleyebilirsiniz.

04.02.2013 Pazartesi gününün en popüler haberi:


İşte ülke ülke iPhone 5 fiyatı!

Türkiye''de iPhone başta olmak üzere birçok akıllı telefonun fiyatları, yurtdışındaki fiyatlardan çok daha yüksek. Bu nedenle kullanıcıların bir kısmı yurtdışından telefon getirmeyi tercih ediyor.

Şimdi iPhone 5 getirmek isteyenler için fiyat listesi çıkartıldı. Bildiğiniz gibi bu fiyatlar üzerinden yurtdışından yolcu yanında telefon getirenler için 100 TL harç ödeniyor. Ayrıca IBM kayıt işleminin yapılması için de pasaporta kaydettirilmesi gerekiyor. Bu fiyatlar üzerinden 110 Euro''ya kadar vergi iadesi alındığı da oluyor.

Haberin devamını buradan okuyabilirsiniz.

Sonraki sayfalarda diğer günlerin en popüler haberlerini inceleyebilirsiniz.

05.02.2013 Salı gününün en popüler haberi:

iPhone 6 bu özelliklerle geliyor

Yeni iPhon dedikoduları gelmeye başladı. iPhone 5 için de haftalarca süren söylentilerden sonra hayal kırıklığı yaşayan kullanıcılar bu kez yeni bir şeyler bekliyor. İşte yeni nesil iPhone''dan beklenen özellikler:

Haberin Devamı

Haberin devamını buradan haberimize giderek inceleyebilirsiniz.

06.02.2013 Çarşamba gününün en popüler haberi:

Xperia Z Türkiye''de tanıtıldı

Sony Xperia Z''nin Türkiye lansmanı bugün yapıldı. Bildiğiniz gibi Xperia Z, su geçirmez bir telefon. Tabi ki de bu u özelliği lansmanda test edildi. Tanıtımda cihaz su içine koyularak bekletildi.

Ayrıca Xperia Z, suya toza dayanıklılığı, donanımı ve tasarımının yanı sıra ve aksesuarlarıyla da iddialı geliyor. Sony mağazalarında birçok Xperia Z aksesuarına ulaşmak mümkün olacak.

Haberin devamını buradan okuyabilirsiniz.

07.02.2013 Perşembe gününün en popüler haberi:

2012''nin en iyi oyun telefonları

Mobil cihazlar bu yıl patlama yaşayan market oldu. Zengin uygulama mağazalarında binbir çeşit oyunla gelen telefonlardan sizler için en iyilerini seçtik. Telefonlardaki bir çok fonksiyonellik mobil oyunları basit olmasına rağmen çekici kılan özelliklerden biri.

Örnek verecek olursak, Angry Birds''ün sahibi Rovio''nun 1$''larla zengin olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki ne var Angry Birds''te? Fizik kurallarından başka bir şey yok. Tabi ki fizik kuralları hem mobil dünya için hem oyun dünyası için önemli bir kriter ancak telefonları çekici kılan özelilkler oyunları da vazgeçilmez yapıyor.

Haberin Devamı

Haberin devamını buradan okuyabilirsiniz.

08.02.2013 Cuma gününün en popüler haberi:

Galaxy S IV’ün kamerası ile çekilen görseller ortaya çıktı

Samsung’un yılın ilk dönemine damga vurması beklenen telefonu Galaxy S IV’ün 13MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip olacağı neredeyse kesinleşti diyebiliriz. Zaten Güney Koreli üretici bu çözünürlükte sensörler üretmeye başladığını yılın ilk döneminde duyurmuştu.

Galaxy S IV için teknik özellik tabloları ve bir dizi tasarımlar internet ortamında boy gösterirken, Google+’ta paylaşılan bazı görsellerin Galaxy S IV’ün kamerası ile çekildiği iddia edildi. Kamera yetenekleri net olarak ifade edilmemiş fakat Galaxy S III’te yer alan f/2.6 diyafram aralığına sahip kamera yerine 13MP çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram aralığına sahip bir kameranın kullanılacağı belirtilmiş.

Haberin Devamı

Haberin devamını buradan okuyabilirsiniz.

09.02.2013 Cumartesi gününün en popüler haberi:

Samsung Galaxy S4''e ait bütün bilgiler burada

Bildiğiniz gibi bu yıl oldukça güçlü ve ilgi çekici akıllı telefonların piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bunlardan bundan önceki haberimizde sizler için HTC M7 bilgilerini derlemiştik. Merakla beklenen cihazlardan biride Samsung Galaxy S4. Peki şimdiye kadar Samsung Galaxy S4 hakkında hangi söylentiler oldu ve bilgiler sızdırıldı?

Aşağıda ve sonraki sayfalarımızda Samsung Galaxy S4 hakkında şimdiye kadar gelen söylenti ve sızıntılardan oluşan bilgileri inceleyebilirsiniz.

Haberin devamını buradan okuyabilirsiniz.

10.02.2013 Pazar gününün en popüler haberi:

iPhone 5S''in görüntüleri üretildiği fabrikadan sızdırıldı

Apple akıllı telefon pazarında gerilemeye başladı. Bu durumun farkında olan şirket çalışmalarını hızlandırmış gibi görünüyor. Apple, Haziran-Temmuz döneminde tanıtılması beklenen iPhone 5S ile daha farklı yeniliklerle karşımıza çıkabilir.

iPhone 5S''nin tam olarak hangi özelliklerle geleceği bilinmiyor ancak Foxconn''dan sızdırılan ve iPhone 5S''ye ait olduğu iddia edilen bazı fotoğraflar internette yayınlandı. Sızdırılan görüntülere bakıldığı zaman iPhone 5S''in tasarım olarak iPhone 5''den pek te farklı olmayacak gibi görünüyor.

Haberin devamını buradan okuyabilirsiniz.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Haftanın en hit haberleri

Haberin Devamı