Gazete Vatan Logo

Hafta sonu ne yapsak?

Bu hafta sonu konserden gösteriye, tiyatrodan sergiye kadar birbirinden cezbedici pek çok etkinliğe katılmak mümkün.

Hafta sonu ne yapsak?

Yolculuğa hazır mısınız?

10 Karaköy, A Morgans Original Hotel içerisinde gerçekleşen ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan ‘Secret Dining’ projelerinden ‘En Route’ sizin için unutulmaz bir deneyim vadediyor. Prodüktörlüğünü Dilara Ekşioğlu’nun, sanat ve konsept tasarımını Duygu D. Öztürk’ün, yönetmenliğini ise İlker Savaşkurt’un yaptığı ‘En Route’ için mekan, özel dekorasyonla gar ve yemekli vagon haline getirildi. Misafirlerini 1893’ün görkemli günlerine geri götüren efsanevi ‘Orient Express’ treni ile bu yolculuğa şahit olacak yolcular, akşam yemeği eşliğinde tarihin ünlü simaları ile karşılaşıyor. Gösteri esnasında ve sonrasındaki sürprizler ise izleyiciyi şaşırtıyor. Bugün başlayacak olan etkinlik 9 Şubat, 11 Şubat ve 13 Şubat tarihlerinde devam edecek.

Tekno müzik sevenler kaçırmasın

Oscar and The Wolf’un ‘You’re Mine’ single’ına yaptığı yepyeni remix prodüksiyonu ile Türkiye ve Avrupa’da radyo listelerinin üst sıralarına çıkan Raving George aka Charlotte De Witte, bugün ikinci kez Roxy sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor. (22:00)

Haberin Devamı

Sistemi sorgulayan kadınlar

Ece Temelkuran’ın ilk kitabından uyarlanan, Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu’nun sanatseverlerle buluşturduğu ‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’ın yönetmenliğini Selen Uçer yapıyor. Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik’in alışkın olunan ve sıra dışı olabilen beş karakteri canlandırdığı oyun, her türlü baskı altında verilen yaşam mücadelesini, kadınların kafasındaki ‘sistemli karışıklığı‘ sorguluyor. Oyun, yarın 20:30’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde. (20:30)

Değerli koleksiyonlar ‘Oryantalizm’ sergisinde

Antik Palace’da 15 Şubat’a kadar açık kalacak sergide Oryantalizm sanatının usta isimlerine ait değerli tablolar sergileniyor. Antoine de Favray’dan Jean-Leon Gerome’a, Amadeo Preziosi’den Félix Ziem’e kadar birbirinden değerli sanatçıların eserleri, Osmanlı İmparatorluğu’nun son üç yüzyılının ve İstanbul’un göz kamaştıran yaşantılarına, dış görünüşlerine ve mimarilerine karşı duyulan tutkunun resmedildiği tarihi belgeler niteliği taşıyor.

Haberin Devamı

Ayhan Sicimoğlu’ndan Latin esintieri...

Bolerolar, salsalar ve özel sürprizlerle müziğe doyamayacağiniz harika bir cumartesi gecesi sizleri bekliyor. Gecede mambolar, cha-cha’lar, ve Türkçe coverlar havada uçuşacak, dans etmeyen kalmayacak. Ayhan Sicimoğlu & Friends sizleri sonsuz dans ve eğlenceye davet ediyor. Trump AVM - 18:00-21:00

Çocuklar sihirli bir dünyaya şahit olacak

Drama, pandomim, dans, illüzyon, kukla, kum sanatı ve sihrin, köpüklerin büyüleyici güzelliği ve şaşırtıcı lazer gösterileriyle, özel efekt ve ışık şovları ile harmanlanandığı ‘The Underwater Paradise’ bugün ve yarın Volkswagen Arena’da, 13:00-16:00 arasında.

Oyun tutkunlarını buluşturan organizasyon

GL Events tarafından düzenlenen Gaming Istanbul kapsamında, 7’den 70’e herkesin keyif alacağı pek çok eğlence yer alacak. Ziyaretçiler; her oyunu firmaların stantlarında dolaşarak deneyimleme fırsatının yanında, Türkiye ve dünyadan pek çok önemli e-spor takımının katılacağı turnuvaları da canlı olarak izleme şansı yakalayacak. Organizasyon bugün başlayıp yarın devam edecek. İstanbul Kongre Merkezi - 09:00

Haberin Devamı