Gazete Vatan Logo
Magazin Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti

Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti

Geçen yıl annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimiyle sarsılan Hadise, kötü anıları silmek için kolları sıvadı. Hadise, annesinin mutluluğu için İtalya tatili organize etti. Popçu, kardeşi Derya’nın da yer aldığı Como Gölü kıyısındaki tatilin masraflarını kendi karşıladı

Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti

Popçu Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün Temmuz 2018'de intihar girişiminde bulunmasıyla yıkılmıştı. Geçen yıl bu elim olayla zor zamanlar yaşayan şarkıcı, bu yaz ise annesi için kesenin ağzını açtı.

Olay sonrası annesini Belçika'daki bir klinikte tedavi ettiren Hadise, geçen gün de ailesiyle İtalya tatiline çıktı. Annesinin mutlu olması için hiçbir detayı atlamayan popçu, kız kardeşi Derya Açıkgöz'ün de katıldığı tatilin tüm masraflarını kendi karşıladı.

YILDIZLARIN TERCİHİ

Şarkıcı, konaklamak için Como Gölü kıyısındaki geceliği 5 bin dolarlık (yaklaşık 30 bin lira) tarihi Villa D'este otelini tercih etti. Açıkgöz Ailesi; Madonna, Mel Gibson ve George Clooney gibi Hollywood yıldızlarının da tercihi olan tarihi otelde keyif çattı.

Dün de Hadise, 1500'lü yıllarda inşa edilen ve 1873'te hizmete açılan otelden çıkıp ailesiyle tekne turu yaptı.

KESENİN AĞZINI AÇTI

Bonkörlüğünü konuşturan şarkıcı, günlük kirası 2 bin 500 euro (16 bin 500 lira) olan tekneyle Como Gölü'nde annesini gezdirdi.