Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Akalın'a haciz şoku!

Demet Akalın'a haciz şoku!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Okan Kurt'un yaşadığı Beykoz'daki villaya aile şirketi Martaş Nakliyat'ın borçlarından dolayı haciz işlemi yapıldı.

Demet Akalın'a haciz şoku!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un aile şirketinin borçlarından dolayı Beykoz'daki villasına haciz geldi. Haciz memurları ve alacaklı şirket avukatları, Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi yapıldı.

VİLLASINA İCRA GELDİ

Geçtiğimiz gün Okan Kurt, babası ve kardeşine karşılık çek verme suçundan dava açılmasının ardından çiftin Beykoz'daki lüks villasına haciz geldi.

MAL VARLIKLARI SATIŞA ÇIKARILMIŞTI

Okan Kurt'un avukatı aile şirketi Martaş'ın dar boğaza düşmesi hakkında açıklama yaparak şirketin borçlarını kapatmak için bütün mal varlığı ile borçların kapatılacağını söylemişti.

"SIKI, SAĞLAM BİR BORCU VAR"

Eşinin yüklü miktarda borcunun olduğunu söyleyen Demet Akalın, Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı