Gazete Vatan Logo

Son dakika! Haberler akşam saatlerinde geldi! 50 yaralı 2 ölü!

Son dakika! Ajanslara akşam saatlerinde, Türkiye'nin dört bir yanından trafik kazası haberleri düştü. Yurdun dört bir yanında meydana gelen trafik kazalarında 50 kişi yaralanırken 2 kişi de yaşamını yitirdi.

Son dakika! Haberler akşam saatlerinde geldi! 50 yaralı 2 ölü!

Türkiye hafta sonunu gelen kötü haberlerle kapattı. Elazığ, Burdur, Ankara, Düzce, Antalya, Isparta, Konya, Bursa, Muğla ve Adıyaman'da meydana gelen kazalarda toplam 50 kişi yaralanırken 2 kişi de yaşamını yitirdi.

Küçük yaştaki iki sürücü kaza yaptı: 5 yaralı
Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, tali yoldan çıkmak isteyen otomobil, ana yoldan gelen otomobille çarpıştı. 5 kişinin yaralandığı kazada otomobilleri 14 ve 16 yaşındaki iki gencin kullandığı öne sürüldü.
Kaza, bugün saat 20.00 sıralarında Ortaca-Dalyan Karayolu Okçular Mahallesi Camii Kavşağı'nda meydana geldi. Okçular Camii kavşağında tali yoldan çıkıp yolun karşısına geçmeye çalışan 14 yaşındaki S.Ç. yönetimindeki 48 RS 788 plakalı otomobil, Dalyandan Ortaca yönüne giden 16 yaşındaki Ç.Ç. yönetimindeki 48 GJ 400 plakalı otomobil çarpıştı. Kazayı gören vatandaşların bildirmesiyle olay yerine sağlık, jandarma ve AKS ekipleri sevk edildi. Yaşı küçük olan sürücü S.Ç., otomobilde sıkıştığı yerden AKS ekiplerinin yarım saatlik çalışmasıyla çıkartıldı. S.Ç. ve yanında yolcu olarak bulunan babası 59 yaşındaki İlhan Ç., ambulanslarla Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne, diğer araç sürücüsü Ç.Ç. ile yanında yolcu olarak bulunan arkadaşları Metin Apan (17) ve Metin Argan (17) ambulanslarla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Genç sürücü S.Ç., kaldırıldığı hastanede ameliyata alınırken, babası İlhan Ç.'nin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Ortaca Devlet hastanesindeki yaralılardan Apan ve Argan Fethiye Esnaf Hastanesi'ne, diğer sürücü Ç.Ç. ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Bodrum'da otomobil evin bahçesine düştü: 3 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, otomobilin bir evin bahçesine düşmesi sonucu 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.
İlçeye bağlı Yalıkavak Mahallesi, Koyunbaba mevkisinde, Seda Şen'in kullandığı 34 TV 2481 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yaklaşık 15 metre yükseklikten bir evin bahçesine düştü.
Kazada, Seda Şen ile otomobildeki İlayda Şen (19) ve Tuna Emir Şen (11) yaralandı.
Ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazada otomobilde büyük hasar oluştu.

Haberin Devamı

Traktör ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Elazığ'da traktör ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Derviş Ekici idaresindeki 23 HD 267 plakalı traktör, Elazığ-Keban karayolu üzerinde bulunan Cip Barajı yol ayrımında, Orhan Özer yönetimindeki 23 AY 139 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ve otomobilde bulunan Nur (27) ve Ömer (8) Özer ile Sümeyye Tek (21), 112 Acil Sağlık ekiplerince Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, yolun ortasında kalan araçların başka bir kazaya sebebiyet vermemesi için olay yerini güvenlik şeridi ile çevirdi, ulaşım kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.

Haberin Devamı

Burdur'da trafik kazası: 5 yaralı
Burdur'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Erol Aydos idaresindeki tır, Burdur-Fethiye karayolunun 5. kilometresinde, Ahmet Bektaş'ın kullandığı 07 KB 224 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Kazada otomobilde bulunan Ayşe, Abdullah ve Şerife Bektaş ile Muammer ve Yaşar Batı yaralandı.
Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazanın, otomobil sürücüsü Bektaş'ın, telefonla konuşmak için aracıyla yol kenarında beklediği sırada meydana geldiği öne sürüldü.
Ankara'da trafik kazası: 5 yaralı
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kamil Yaman'ın kullandığı 06 S 4421 plakalı otomobil, Çerkeş yol ayrımında takla attı.
Kazada sürücü Yaman ile araçta bulunan Taha Ali Yaman (8), Durmuş Ali Yaman (70), Nezaket Yaman (69) ve Kerim Yaman yaralandı.
Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Düzce'de trafik kazaları: 4 yaralı
Düzce'de meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Ankara istikametine seyreden Ümmet Güler idaresindeki 06 FA 2012 plakalı otomobil, Anadolu Otoyolu'nun Gümüşova rampasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.
Kazada otomobilde bulunan Şefika ve Birgül Kayum yaralandı.
Çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Yığılca ilçesinde ise Kemal Tiraki yönetimindeki 81 EE 123 plakalı otomobil, Dutlar mevkisinde karşı yönden gelen Mehmet Yüceler idaresindeki 34 BK 4419 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada yaralanan sürücüler Yığılca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Alanya'da iki otomobil çarpıştı: 12 yaralı
Antalya'nın Alanya ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 12 kişi yaralandı.
Mehmet S. yönetimindeki 07 LRB 58 plakalı otomobil, Yaylalı Mahallesi'nde karşı yönden gelen Hakan A'nın kullandığı 07 YG 077 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada yaralanan sürücüler ile araçlardaki 10 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.
Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kamyon ve TIR çarpıştı: 2 ölü
Isparta'nın Eğirdir İlçesinde kamyon ve TIRın kafa kafaya çarpıştığı kazada her iki araç sürücüsü Murat Kürşat Devecioğlu ile Murat Koluncu yaşamını yitirdi.
Kaza saat 15.30 sıralarında Eğirdire bağlı Pazarköy ile Ayvalıpınar yolunda meydana geldi. Murat Kürşat Devecioğlunun kullandığı kamyonla karşı yönden gelen Murat Koluncunun kullandığı mermer yüklü TIR kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve kurtarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde direksiyon başında sıkışan araç sürücülerinin yaşamlarını kaybettiği belirlendi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Araçların çekilmesiyle trafik akışı normale dönerken jandarma soruşturma başlattı.
Konya'da şarampole devrilen otomobilde 5 kişi yaralandı
Konya'nın Ereğli İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.
Kaza, saat 16.30 sıralarında Ereğli-Karapınar karayolu Organize Sanayi mevkiinde meydana geldi. Sevilay Ergin yönetimindeki 80 FS 481 plakalı otomobil ile seyir halinde iken direksiyon kontrolünü yitirdi ve savrulan otomobil şarampole devrildi. Kaza sonrası sürücü Sevilay Ergin ile birlikte otomobildeki Murat, Belma, Elif ve Sultan Ergin yaralandı.
Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Otomobil karşı şeride geçip takla attı: 3 yaralı
Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçip takla atan otomobilde 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası otomobilde yapılan incelemede araç içinde ve yola savrulmuş bira şişeleri görüldü.
Kaza, saat 14.30 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi Misi Köyü Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Kent merkezi yönüne gelen 36 yaşındaki Abdullah Görmez yönetimindeki 16 DY 876 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkıp refüjü aşarak karşı şeride geçti. Üç takla attıktan sonra duran otomobilin sürücüsü Abdullah Görmez ile yanındaki arkadaşları Sadık Çakır ve Oktay Sevim yaralandı. Araçta sıkışan sürücü Abdullah Görmez, 112 ve Nilüfer Arama Kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı.
Yaralılar, ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken, sürücünün durumunun ağır olduğu bildirildi.
Kaza sonrası otomobilde yapılan incelemede, araç içinde ve yola savrulmuş bira şişeleri görüldü.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kamyonetle otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Adıyaman'da, kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde kent merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Dağdağan Köyü yakınlarında meydana geldi. Kent merkezine gelen Mahmut Tektaş yönetimindeki 01 HU 049 plakalı kamyonet ile sürücüsünün adı öğrenilemeyen 63 ZF 422 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, kamyonet sürücüsü Mahmut Tektaş ile araçlarda bulunan Şemsi Erdoğan, Mehmet Polat, Abuzer Erdoğan ve Hanifi Erdoğan yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri de yaralıları ambulanslarla hastanelere taşıdı. Acil serviste tedavisine başlanan yaralılardan Şemsi Erdoğan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.
Adıyaman'ın Yeşilyurt Mahallesi'nde devrilen motosiklette bulunan Mehmet Fırat ile eşi Sadice Fırat yaralandı.
Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı